Investeren in een huisje in de Ardennen

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u investeren in een volledig gerenoveerd huisje in de Ardennen. Ook u kunt eigenaar worden van een woning op Center Parcs Les Ardennes. Hiermee krijgt u een gegarandeerd rendement en daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de woning een deel van het jaar zelf te betrekken. Center Parcs Vastgoed verzorgt het beheer en verhuur van het park en de woningen. Het kopen van een vakantiehuis via Center Parcs wordt hiermee een interessante investering voor particulieren. De vastgoed adviseurs van Center Parcs vertellen u graag meer over het investeren in een huisje in de Ardennen.

Bereidt u goed voor.

Bij het investeren in een huisje in de Ardennen komt veel kijken. Hiervoor is specifieke kennis vereist. Daarom wordt u altijd op een vakkundige manier geholpen.

Professionele begeleiding

De koop van een vakantiehuis in de Ardennen wordt bij Center Parcs Vastgoed van begin tot eind professioneel begeleid door een vastgoed adviseur. Al meer dan 50 jaar lang ontwerpt, bouwt en beheert Center Parcs succesvol al haar parken en accommodaties.

Ook voor eigen gebruik

Naast een gegarandeerd rendement bij het investeren in een huisje in de Ardennen heeft u ook de mogelijkheid om uw woning een deel van het jaar zelf te betrekken in een van de 350 recreatiewoningen op Center Parcs Les Ardennes. Onze vastgoed adviseurs leggen u graag uit hoe het zit. Vraag meer informatie aan voor de mogelijkheden.

Impressie Center
Parcs Les Ardennes