Center Parcs Les Ardennes uitverkocht!

Nieuwsbericht

Center Parcs Les Ardennes uitverkocht!

In maart vorig jaar 2017 begon Center Parcs Vastgoed met de verkoop van Center Parcs Les Ardennes. Ruim een jaar later zijn alle cottages van het park verkocht. De helft van alle cottages zijn verkocht aan een institutionele investeerder. De andere 173 cottages zijn allemaal verkocht aan particuliere investeerders en genieten jaarlijks van een vast of variabel rendement.

De perfecte mix van avontuur en ontspanning
Heuvelachtige natuur, buitensport mogelijkheden en pittoreske plaatsen als Vielsalm, Coo, Stavelot en La Roche zijn allemaal te vinden in de prachtige Belgische Ardennen. Center Parcs Les Ardennes bevindt zich in het midden van dit allemaal. Op het park zijn naast de gerenoveerde cottages ook de Aqua Mundo aangepakt.

Modernisering
De modernisering van het park is al afgerond in december 2017. Alle cottages zijn volledig gemoderniseerd, zowel het interieur als het exterieur. Bovendien zijn alle centrale faciliteiten zoals de Aqua Mundo, Market Dome en de Action Factory gerenoveerd. De totale investering voor de cottages, het overdekte parkcentrum Market Dome, de Aqua Mundo, de Action Factory en het spa en wellness center bedraagt €35,2 miljoen. Dankzij het verkopen van de cottages is deze investering mogelijk. Center Parcs huurt deze cottages vervolgens terug voor een periode van 15 jaar en neemt de exploitatie, verhuur, onderhoud en beheer op zich.

Word ook eigenaar
Wilt u ook eigenaar worden van een cottage op één van onze parken in Duitsland of Nederland of bent u op zoek naar een appartement aan de Spaanse kust? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past!

Contact