Nieuw design voor Center Parcs Park Zandvoort!

Nieuwsbericht

Nieuw design voor Center Parcs Park Zandvoort!

Center Parcs Park Zandvoort is het vijfde Center Parcs park in ons portfolio dat volledig gemoderniseerd wordt. Na de succesvolle renovatie van de huisjes van het Port Zélande vorig jaar, wordt dit ook gedaan bij Center Parcs Park Zandvoort. Vanaf eind mei 2018 zullen de cottages op dit Nederlandse park verkocht worden aan particuliere beleggers. Vanwege de modernisering en de prachtige locatie aan de Nederlandse Noordzeekust is Park Zandvoort een zekere en rendabele investering.

Synergie
Het speciale aan Park Zandvoort? Voor het eerst worden de gevels en de daken van de cottages volledig vernieuwd en vervangen door nieuwe hoogwaardige materialen. De daken worden nieuw bedekt en de buitenmuren zijn gedeeltelijk bedekt met houten stroken. De terrassen worden verlengd en het groene gedeelte van het park wordt opnieuw ontworpen. De natuurlijke omgeving van Zandvoort is specifiek opgenomen in het ​​nieuwe ontwerp. Zo komt het duinlandschap over het gehele park terug en zijn de kleuren afgestemd om harmonie te creëren tussen het park en de directe omgeving.

Beach vibe
Het interieur van de 428 vakantiehuizen is uiteraard ook gebaseerd op de natuurlijke omgeving. Deze wordt aangepast aan de drie typen cottages van Center Parcs: Comfort als "Joyful Beach Design", Premium als "Fisherman's Hut Design" en VIP als een "Luxury Beach Design". In alle drie de interieuren zijn typische maritieme kleuren terug te vinden; een neutrale en vriendelijke witte primer samen met verschillende tinten blauw in fotolijstjes, stoffen en gordijnen. Vrolijke letters op muren en op stoffen laten het goede humeur van de dag op het strand voortleven. Typische details zoals paddels en surfplanken als decoratieve elementen geven het decor een sterke strand uitstraling.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen over investeren op dit prachtige park? Neem dan contact met onze vastgoedadviseurs op voor meer informatie! Of schrijf u in voor ons verkoop- en informatieweekend op 26 en 27 mei.

Contact                                                                                                                Schrijf mij in!