Spaanse projecten in verkoop

met aantrekkelijke eigen gebruik mogelijkheden

Investeren in Spanje

De combinatie van inkomsten uit verhuur en eigen gebruik maakt een investering in één van de Spaanse projecten zeer interessant. De bekendste kusten zijn de Costa Brava in Noord-Catalonië en de Costa del Sol in Zuid-Andalusië.

Afbeelding
Spaanse kust
Informeer naar de mogelijkheden!

Investeren in Spanje

Center Parcs Vastgoed speelt in op de groeiende vraag van klanten naar vakantieappartementen aan de Spaanse kust. Spanje is namelijk één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders.

De combinatie van inkomsten uit verhuur en eigen gebruik maakt een investering in één van de Spaanse projecten zeer interessant.

  De bekendste kusten zijn de Costa Brava in Noord- Catalonië en de Costa del Sol in Zuid-Andalusië. Daar vindt u ook onze lopende investeringsprojecten.

  Aantrekkelijke eigen gebruik mogelijkheden
  Wat onze investeringsprojecten in Spanje bijzonder aantrekkelijk maakt, zijn de eigen gebruik mogelijkheden. Informeer bij onze vastgoedadviseurs naar de actuele beschikbaarheid en de mogelijkheden.

  Estartit Playa

  Residentie Estartit Playa

  In één van de populairste bad- plaatsen aan de Costa Brava ligt Residentie Estartit. Met een fijn zand- strand dat zich over 5 km uitstrekt en rotsachtige kreken ligt de residentie in de ideale omgeving en dankzij het Mediterraan klimaat is het hier een heel jaar goed vertoeven.

  Kernpunten investering:

  • 198 volledig vernieuwde appartementen
  • Geïndexeerde huurinkomsten van 4,5% afhankelijk van de mate van eigen gebruik
  • Aankoop mogelijk met of zonder verhuurverplichting
  • UITVERKOCHT!
  El Puerto

  Hôtel El Puerto

  Pierre & Vacances Hôtel El Puerto is ideaal gelegen aan de strand- boulevard en ligt in Fuengirola tussen Marbella en Málaga. Het hotel is gebouwd in 1975, bestaat uit twee gebouwen en beschikt in totaal over 354 hotelkamers en suites.

  Kernpunten investering:

  • Volledig gerenoveerde hotelkamers en suites
  • Geïndexeerde huurinkomsten van 4,5% (afhankelijk van de mate van eigen gebruik) of 5% vast rendement
  • Gegarandeerd extra inkomen, verzekerd door een huurovereenkomst van minimaal 10 jaar
  • Prijzen vanaf € 100.5779,- k.k. excl. BTW

  Meer informatie

  2. Vul hier uw gegevens in