Medewerkers Center Parcs Vastgoed werken zo veel mogelijk thuis!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De medewerkers van Center Parcs Vastgoed werken, in ieder geval tot en met 31 maart, zoveel mogelijk vanuit huis. Hierbij geven wij als organisatie gehoor aan de oproep van Minister-president Rutte, die tijdens de persconferentie op donderdag 12 maart een oproep deed aan alle inwoners van Nederland om, waar mogelijk, thuis te werken.

Nieuwsbericht

Medewerkers Center Parcs Vastgoed werken zo veel mogelijk thuis!

De medewerkers van Center Parcs Vastgoed werken, in ieder geval tot en met 31 maart, zoveel mogelijk vanuit huis. Hierbij geven wij als organisatie gehoor aan de oproep van Minister-President Rutte, die tijdens de persconferentie op donderdag 12 maart een oproep deed aan alle inwoners van Nederland om, waar mogelijk, thuis te werken.

"Wij nemen extra maatregelen om ons personeel te beschermen tegen het coranavirus. Alle medewerkers van Center Parcs Vastgoed beschikken over een laptop en hebben de mogelijkheid om thuis te werken. Zij zullen dit, waar mogelijk, de komende periode ook doen”, aldus de directie van Center Parcs Vastgoed.  

Indien u vragen heeft over één van onze projecten of wanneer u een persoonlijke afspraak wil inplannen neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week via: info@cpvastgoed.nl of telefonisch: +31(0)10 - 498 98 00 bereikbaar. 

 

Geschreven door

Bird
Center Parcs

Center Parcs