Waarom investeren in Center Parcs?

Neem deel aan het succes van Center Parcs

  • Al meer dan 50 jaar een sterk merk
  • Bewezen succesvolle investeringsformule
  • Langlopende huurcontracten
  • Geen zorgen om beheer en onderhoud
  • Een tastbare investering
Afbeelding
Investeren met gegarandeerde huurinkomsten

Investeren met vast rendement

Wilt u investeren met een vast rendement? Hoe u een goed rendement behaalt op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Daarom kan beleggen interessant zijn. Maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Investering in recreatief vastgoed

Duizenden mensen kiezen er daarom voor om met gegarandeerd rendement te investeren in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed Dit neemt de zorgen uit handen en u weet precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

Recreatiewoning op de mooiste vakantieparken

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een recreatiewoning te kopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u heeft er zelf geen omkijken naar. Het grote voordeel ten opzichte van een traditionele investering in vastgoed voor de verhuurmarkt, is dat u bij Center Parcs Vastgoed geen zorgen heeft over leegstand of reparaties.

Hoe werkt het?

Veilig en zorgeloos investeren

Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van investeren met vast rendement in vakantiewoningen. Met gegarandeerde doorlopende huuropbrengst. Wij zijn al meer dan 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. U profiteert daarbij van onze dubbele vakkennis: in recreatief vastgoed én toeristisch management. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie.

Huurovereenkomst voor 15 jaar

U sluit een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar af, gegarandeerd door Center Parcs Europe. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

  • Exploitatie: de exploitatie van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd
  • Leegstandsrisico: onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
  • Onderhoud: Center Parcs verzorgt al het onderhoud waardoor u er geen omkijken naar heeft

Gegarandeerde huuropbrengsten
Bij aankoop wordt een huurovereenkomst voor lange duur afgesloten. Bij de meeste parken is dat bijvoorbeeld voor een periode van 15 jaar waarop verlengingen kunnen volgen van telkens 5 jaar. Tijdens die 15 jaar ontvangt de investeerder een gegarandeerd contractueel huurrendement dat we elk kwartaal uitkeren. Via die formule kunnen particulieren met hun opbrengsten bijvoorbeeld makkelijk een hypothecaire financiering aflossen.

Vast of dynamisch
Wat dat gegarandeerde rendement betreft, heeft Pierre & Vacances-Center Parcs twee formules, vast en variabel. Bij de vaste formule garanderen we een rendement van 4,5 procent op de aankoopprijs.

De tweede mogelijkheid is iets dynamischer. Daar voorzien we op jaarbasis een gegarandeerd rendement van 3 procent. Naast dat gegarandeerde rendement bevat de dynamische formule ook een aandeel op de totale jaarlijkse huuromzet van het volledige vakantiepark, waarin de aangekochte woning ligt. Dat aandeel hangt onder meer af van de aankoopprijs van de woning en het totale aantal woningen in het park. 

Financieren met lage rente

Naast investeren met uw eigen kapitaal, kunt u de lage rentes natuurlijk ook juist voor u laten werken met een financiering. Voor diverse vakantieparken brengt Center Parcs Vastgoed u graag in contact met betrouwbare partners die u hierbij helpen.

Altijd een goed rendement

Of u uw nieuwe recreatiewoning nu aanschaft met een financiering of eigen kapitaal, het rendement is altijd aantrekkelijk. De woning blijft uw eigendom, terwijl u altijd huurinkomsten ontvangt. Zo kunt u laagdrempelig investeren in recreatief vast goed en behaalt u altijd een gegarandeerd rendement.

Uw recreatiewoning verkopen?

Omdat het doorverkopen van uw recreatiewoning een minstens zo'n belangrijk onderdeel is van uw investering, is Center Parcs Vastgoed u ook hierbij graag van dienst.

Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 66.000 potentiële kopers. Daarnaast profiteert u van professionele begeleiding en wordt u tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd.

Wij helpen u graag verder

Wanneer u overweegt te investeren met vast rendement in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed, helpen wij u graag om uw wensen en doelen te definiëren. Uiteraard is het mogelijk om bij ons kantoor in Goes of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.

Verkoop- en informatiedagen

Op onze verkoop- en informatiedagen krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en ontdekken we graag met u de investeringsmogelijkheden. Bekijk onze agenda en meld u direct aan voor een van deze dagen!

Bekijk onze agenda