Sparen of beleggen

Rendement op vermogen

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Investering in recreatief vastgoed

Duizenden mensen kiezen daarom voor een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Dit neemt de zorgen uit handen en u weet precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

Investeren bij Center Parcs Vastgoed

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een recreatiewoning te kopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar. Het grote voordeel ten opzichte van een traditionele investering in vastgoed voor de verhuurmarkt, is dat u bij Center Parcs Vastgoed geen zorgen heeft over leegstand of reparaties. 

Hoe werkt het?

Veilig en zorgeloos investeren

Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen. Met gegarandeerde doorlopende huuropbrengst. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is al 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. U profiteert daarbij van onze dubbele vakkennis: in recreatief vastgoed en toeristisch management. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie.

Huurovereenkomst voor 15 jaar

U sluit een langlopende huurovereenkomst van ca. 15 jaar af, gegarandeerd door Center Parcs. Zo hebt u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

 • Exploitatie - de exploitatie van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd
 • Leegstandsrisico - onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
 • Onderhoud - Center Parcs verzorgt al het onderhoud waar u geen omkijken naar heeft

Financieren met lage rente

Naast investeren met uw eigen kapitaal, kunt u de lage rentes natuurlijk ook juist voor u laten werken met een financiering. Voor diverse vakantieparken brengt Center Parcs u graag in contact met betrouwbare partners die u hierbij kunnen helpen.

Altijd een goed rendement

Of u uw nieuwe recreatiewoning nu aanschaft met een financiering of eigen kapitaal, het rendement is altijd aantrekkelijk. De woning blijft uw eigendom, terwijl u altijd huurinkomsten ontvangt. Zo belegt u zeer laagdrempelig in recreatief vastgoed, en haalt u alles uit uw vermogen.

Uw recreatiewoning verkopen?

Omdat het weer verkopen van uw recreatiewoning een minstens zo'n belangrijk onderdeel is van uw investering, is Center Parcs Vastgoed u ook hierbij graag van dienst. 

Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers. Daarnaast profiteert u van professionele begeleiding en u wordt tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd. 

Rekenvoorbeeld van uw investering

 • € 155.000 = de waarde van de recreatiewoning die u aankoopt
 • € 75.000 = uw eigen ingebrachte geld
 • € 80.000 = laat u financieren
   
 • € 6.600 = jaarlijkse aflossing in 15 jaar bij een rentevoet van 3%
 • € 600 = jaarlijkse kosten voor de woning
 • € 7.200 = jaarlijkse aflossing en kosten
   
 • € 7.500 = jaarlijkse gegarandeerde huurinkomsten

In vijftien jaar tijd lost u de volledige financiering af met winst. Uw eigen geld van € 75.000 wordt zo dus € 155.000 waard! Effectief is dit een jaarlijks rendement van ruim 7% op uw investering!

Uw eigen situatie

Dit rekenvoorbeeld houdt geen rekening met een meerwaarde op de verkoop van uw recreatiewoning. Zelfs als u uw woning onder de aankoopprijs verkoopt, behaalt u op uw eigen kapitaal nog steeds een positief rendement.

Bent u benieuwd hoe deze formule er voor uw situatie uit zou zien? De experts in recreatief vastgoed van Center Parcs helpen u hier graag inzicht in te krijgen.

Center Parcs Europe geeft een officiële huurgarantie af. Zo weet u zeker dat u uw huurinkomsten elk kwartaal stipt ontvangt. Uw rendement en inkomsten kunt u zo al ver vooruit plannen.

Wij helpen u graag verder

Wanneer u overweegt te investeren in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs, helpen wij u graag om uw wensen en doelen te definiëren. Uiteraard is het mogelijk om bij ons kantoor in Goes of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.

 

 

Verkoop- en informatiedagen

Op onze verkoop- en informatiedagen krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en ontdekken we graag met u de investeringsmogelijkheden. Bekijk onze agenda en meld u direct aan voor één van deze dagen!

Bekijk onze agenda

splash bg
Center Parcs Vastgoed

Naar de website