Profiteer van vast rendement

vakantiehuis

Rendement op een vakantiewoning

Een vast rendement op uw vakantiewoning, dat is toch ideaal? Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen, waarbij een doorlopende huuropbrengst gegarandeerd wordt.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een vast rendement op uw eigen vakantiewoning

Investeren bij Center Parcs Vastgoed betekent altijd een vast rendement op de vakantiewoning. Omdat wij enkel de vakantiewoning van u huren en u dus de eigenaar blijft, ontvangt u per kwartaal een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Al het extra werk dat bij de vakantiewoning komt kijken, zoals leegstandsrisico, onderhoud of exploitatie, nemen wij volledig van u over. Zo heeft u geen omkijken naar de recreatiewoning, maar wel de financiële zekerheid op langere termijn!

Behaal een goed rendement op uw investering met een vakantiewoning

Wanneer u investeert in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed, profiteert u van een vast rendement. U ontvangt per kwartaal 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor plant u uw rendement en inkomsten van de vakantiewoning alvast in voor de komende jaren. U kiest toch ook voor zekerheid op de langere termijn? Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw investeringskansen te bespreken.

Zeven dagen per week staan wij voor u klaar

Wat zijn uw wensen en doelen? Maak ze concreet en investeer in een tweede huis. Kom langs tijdens onze informatie- en verkoopdagen of maak een afspraak bij ons op kantoor. Heeft u vragen of ontvangt u graag advies van onze experts? Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Bel gerust naar +31(0) 10 498 98 00.