Rendement op een vakantiewoning

vakantiehuis

Profiteer van vast rendement

Een vast en hoog rendement op de verhuur van uw vakantiewoning: dat is toch ideaal? Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen, waarbij een doorlopende huuropbrengst gegarandeerd wordt. Wij vertellen u graag meer over het vaste rendement als u gaat investeren in een vakantiewoning.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een hoog en vast rendement op de verhuur van uw eigen vakantiewoning

Geld beleggen bij Center Parcs Vastgoed betekent altijd een vast en hoog rendement op de vakantiewoning, waarbij Center Parcs de verhuur regelt. Omdat zij enkel de vakantiewoning van u huren en u dus de eigenaar blijft, ontvangt u per kwartaal een aantrekkelijk rendement.

Al het extra werk dat bij de vakantiewoning komt kijken, zoals leegstandsrisico, onderhoud of exploitatie, neemt Center Parcs volledig van u over. Zo heeft u geen omkijken naar de recreatiewoning, maar wel de financiële zekerheid voor een langere periode! Dit maakt investeren in een vakantiewoning met een vast rendement erg aantrekkelijk.

sleutel

Behaal een hoog rendement door te investeren in een vakantiewoning

Wanneer u gaat investeren in een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed, profiteert u van een hoog rendement. U ontvangt per kwartaal 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor plant u uw rendement en inkomsten van de verhuur van uw vakantiewoning alvast in voor de komende jaren. U kiest toch ook voor zekerheid op de langere termijn? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw investeringskansen te bespreken.

Kies ervoor om te investeren in een vakantiewoning met een hoog rendement

Wat zijn uw wensen en doelen voor het investeren in een vakantiewoning met een vast rendement? Maak ze concreet en koop een huis als belegging. Kom langs tijdens onze informatie- en verkoopdagen of maak een afspraak bij ons op kantoor. Heeft u vragen of ontvangt u graag advies van onze experts omtrent een vakantiehuis als belegging? Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om u meer informatie te geven over het rendement waarop u kunt rekenen bij de verhuur van uw vakantiewoning of wanneer u gaat beleggen in onroerend goed.