Veilig beleggen met hoog rendement

huis

Veilig beleggen met hoog rendement

Veilig beleggen met een hoog rendement, bij Center Parcs Vastgoed kan het. Al meer dan 50 jaar zijn wij de drijvende kracht achter een aantrekkelijk aanbod recreatiewoningen door heel Europa. Met de investering in een van onze vakantiewoningen kunt u bij ons veilig beleggen met vaste huuropbrengsten. Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Veilig beleggen in een vakantiewoning met een hoog rendement

Het is mogelijk om veilig te beleggen met een hoog rendement. Wanneer u investeert in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed, blijft de woning volledig in uw bezit. Center Parcs Vastgoed neemt alle randzaken voor haar rekening. Exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud zijn allemaal zaken waar u geen omkijken naar heeft. U ontvangt simpelweg 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet of 4,5% gegarandeerde huurinkomsten. De enige vraag die nog rest is, in welk project wilt u veilig beleggen met een hoog rendement?

Laat u informeren door experts

Wanneer u veilig en duurzaam wilt beleggen met hoog rendement bij Center Parcs Vastgoed, informeren wij u graag goed. Daarom organiseren we regelmatig informatie- en verkoopdagen, waar u al uw vragen kunt stellen. Wilt u liever een afspraak maken bij ons op kantoor of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Wij beantwoorden graag al uw vragen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijke investering en voordelen.