huis

Wilt u zorgeloos en gemakkelijk geld verdienen met investeren?

Wilt u zorgeloos en gemakkelijk geld verdienen met investeren? Beleg uw geld dan in een van de prachtige vakantiewoningen die Center Parcs Vastgoed te koop aanbiedt. Dan bent u verzekerd van huurinkomsten zonder dat u verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de bezetting. Zo weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een vast rendement.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Zorgeloos geld verdienen met investeren in vastgoed van een sterk merk

Wanneer u geld slim gaat investeren, wilt u natuurlijk wel zoveel mogelijk verdienen met de investering. Daarom biedt Center Parcs Vastgoed u een hoog rendement aan. Hierbij kiest u zelf of u vijftien jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5% op de aankoopprijs profiteert of dat u een variabele huur ontvangt met een percentage van de totale huuromzet.

Welke optie u ook kiest: u wordt professioneel begeleid tijdens het gehele traject. Daarnaast belegt u in een sterk merk, dus u kunt uw geld met een gerust hart investeren. Bekijk voor meer informatie alvast onze projecten!

Kies voor een veilige investering waarbij u volledig ontzorgd wordt

Geld verdienen door geld te investeren in recreatief vastgoed is bij Center Parcs Vastgoed eenvoudig. Wij ontzorgen u volledig. Het enige dat u hoeft te doen om in de huuropbrengst van vakantiewoningen mee te delen, is geld te investeren. Bovendien investeert u bij ons niet alleen zorgeloos omdat u er niets aan hoeft te doen, u doet namelijk ook een veilige investering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor particulier investeren? Maak dan online een afspraak of bel naar onze vastgoedadviseurs via +31(0) 10 498 98 00.