Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Veilig investeren

Als u veilig en zorgeloos wilt investeren in een recreatiewoning, kunt u terecht bij Center Parcs Vastgoed. Al meer dan 55 jaar zijn wij de drijvende kracht achter een aantrekkelijk aanbod recreatiewoningen door Nederland, België en Duitsland. Dit betekent dat wij u optimaal begeleiden in het investeringstraject, waarbij u zeker bent van doorlopende huurinkomsten.

huis

Veilig en zorgeloos in een recreatiewoning investeren dankzij persoonlijke begeleiding

Steeds meer mensen kiezen ervoor om particulier te investeren. Kiest u ervoor om te investeren in een recreatiewoning? Dan biedt Center Parcs Vastgoed u persoonlijke begeleiding vanaf het eerste oriëntatiemoment tot de aankoop. Waarom doen wij dit? Omdat veilig en zorgeloos investeren de nodige expertise vergt, die wij u graag bieden.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Ontvang een aantrekkelijk rendement

Center Parcs Vastgoed staat bekend om de verkoop van appartementen en cottages op de mooiste vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Zodra u ervoor gekozen heeft om bij ons uw geld te investeren en u een woning heeft gekocht, blijft deze uw eigendom en ontvangt u een aantrekkelijk rendement uit de huurinkomsten. Hierbij kunt u ervoor kiezen om 4,5% gegarandeerde huur te ontvangen of 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet.

Kies voor ons als uw partner in veilig investeren

Wij zijn uw partner als het aankomt op veilig en duurzaam investeren in recreatiewoningen Nederland, België en Duitsland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met een van onze vastgoedadviseurs op voor een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. U bent ook van harte welkom tijdens een van onze informatie- en verkoopdagen om meer te weten te komen over veilig investeren in een recreatiewoning.