Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Veilig investeren

Als u veilig en zorgeloos wilt investeren in een recreatiewoning, dan kunt u terecht bij Center Parcs Vastgoed. Al meer dan 50 jaar zijn wij de drijvende kracht achter een aantrekkelijk aanbod recreatiewoningen door heel Europa. Dit betekent dat wij u optimaal begeleiden in het investeringstraject, waarbij u zeker bent van een doorlopende huuropbrengst.

huis

Veilig en zorgeloos in een recreatiewoning investeren dankzij persoonlijke begeleiding

In een tijd waarin de spaarrentes laag liggen en u belasting betaalt op uw vermogen, kiezen meer mensen ervoor om particulier te investeren. Kiest u ervoor om te investeren in een recreatiewoning? Dan biedt Center Parcs Vastgoed u persoonlijke begeleiding vanaf het eerste oriëntatiemoment tot aan de aankoop. Waarom? Veilig en zorgeloos investeren voor fiscaal voordeel vergt tijd en de nodige expertise.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Ontvang een aantrekkelijk rendement

Center Parcs Vastgoed staat bekend om de verkoop van appartementen of cottages op de mooiste vakantieparken in Europa. Zodra u een woning heeft gekocht, blijft deze uw eigendom en ontvangt u een aantrekkelijk rendement uit de huurinkomsten. Hierbij kunt u ervoor kiezen om 4,5% gegarandeerde huur te ontvangen of 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet.

Uw partner in veilig investeren

Wij zijn uw partner als het aankomt op veilig en duurzaam investeren in recreatiewoningen door heel Europa. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met een van onze vastgoedadviseurs voor een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. We staan u graag te woord. U bent ook van harte welkom tijdens de informatie- en verkoopdagen om meer te weten te komen over veilig investeren in een recreatiewoning.