Veilig en zorgeloos investeren

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Genieten van fiscaal voordeel

Veilig en zorgeloos investeren doet u bij Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel.

Een zorgeloos bezit

Persoonlijke begeleiding

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. 

Aantrekkelijk rendement

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een cottage of appartement te kopen en te verkopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

6 redenen om te investeren in Center Parcs

Center Parcs garandeert u:

 1. Meer dan 50 jaar kennis en ervaring
 2. Professionele begeleiding tijdens het aankoopproces
 3. Een langlopend huurcontract van ca. 15 jaar, gegarandeerd door Center Parcs
 4. 4,5% gegarandeerde huur of min. 3% variabele huur + percentage van de totale huuromzet
 5. Zorgeloos beheer en onderhoud
 6. 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting

Uw recreatiewoning verkopen?

Omdat het weer verkopen van uw Center Parcs recreatiewoning een minstens zo'n belangrijk onderdeel is van uw investering, is Center Parcs Vastgoed u ook hierbij graag van dienst. 

Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers. Daarnaast profiteert u van professionele begeleiding en wordt u tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd.

U kunt bouwen op een brede en internationale ervaring in de diverse landen waar wij actief zijn. Daarnaast zijn er korte lijnen met de verhuurorganisatie om alles administratief tot in detail voor u af te wikkelen.

De voordelen op een rij:

 • Uw woning wordt aangeboden in onder meer Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
 • Professioneel fotopakket van uw woning en het park
 • Funda aanmelding, Europees en recreatief
 • Database van ruim 60.000 potentiële kopers
 • Volledige ontzorging