vakantiehuis

Veilig en zorgeloos beleggen

Center Parcs Vastgoed maakt het mogelijk om veilig en zorgeloos te beleggen in onroerend goed. Al meer dan 50 jaar beschikken wij over een aantrekkelijk aanbod recreatiewoningen in Europa. Investeren met een vaste doorlopende huuropbrengst? Het kan! Profiteer van onze dubbele vakkennis in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management en ontvang 100% kwaliteit en efficiëntie.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.850
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
285
locaties
46.200 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 42% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Hoe werkt beleggen in onroerend goed precies?

Als u investeert in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed, verhuurt u deze weer aan ons waardoor u enkel van de voordelen profiteert:

  • De exploitatie van uw woning wordt geheel verzorgd
  • Onafhankelijk van de bezetting van uw cottage, ontvangt u altijd huurinkomsten
  • U heeft geen omkijken naar onderhoudswerkzaamheden

Elk kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw recreatiewoning(en). Hierdoor kunt u uw rendement en inkomsten alvast voor de komende jaren inplannen. U profiteert altijd van zekerheid op langere termijn. De huurovereenkomsten worden doorgaans afgesloten voor circa 15 jaar. Zo heeft u geen omkijken naar uw particuliere belegging.

Beleggen in onroerend goed in het buitenland

Vind de investering die geheel bij uw wensen aansluit. Wilt u bijvoorbeeld beleggen in onroerend goed buiten Nederland? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo hebben wij projecten in onder andere België, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Selecteer de recreatiewoningen op budget, omgeving en energielabel, en vind het onroerend goed waarin u wilt beleggen. Neem vandaag nog contact met ons op via +31(0) 10 498 98 00 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Breng ook eens een bezoek aan de informatie- en verkoopdagen en ontdek de investeringsmogelijkheden. Kiest u net als onze ruim 23.000 andere investeerders voor een winstgevend beleggingstraject?