Onroerend goed kopen als belegging

Wilt u onroerend goed kopen als belegging? Wat dacht u van investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed? Wij garanderen u altijd een vaste huuropbrengst die per kwartaal uitbetaald wordt. Maar omdat u de recreatiewoning weer aan ons verhuurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of onderhoud. Oftewel, u kunt zorgeloos en veilig investeren. Klinkt dat interessant? Wij vertellen er graag meer over.

Onroerend goed kopen als belegging met een aantrekkelijk rendement

Gaat u onroerend goed kopen als belegging op basis van eigen kapitaal? Of bent u geïnteresseerd in een financiering met lage rente? Het maakt niet uit voor welke optie u kiest, de woning blijft gedurende de periode van de huurovereenkomst uw eigendom. Het rendement is altijd aantrekkelijk. U belegt zeer laagdrempelig en haalt alles uit uw vermogen. Tijdens de samenwerking met ons ontvangt u namelijk 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Omdat de huuropbrengst altijd stipt elk kwartaal uitbetaald wordt, kunt u alvast nadenken over de komende jaren.

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
activiteiten CP
Nieuwsbericht
15-01-2020

Villages Nature® Paris eerste CO2-neutrale park Center Parcs op totale energiebehoefte.

Center Parcs heeft haar CO2-doelstellingen voor 2022 nu al gerealiseerd voo...
Lees verder
Interesse in investeren in vastgoed, kom langs tijdens onze verkoopdagen
Nieuwsbericht
17-10-2019

Meer weten over investeren in vastgoed van Center Parcs?

Kom dan 25 of 26 oktober a.s....
Lees verder
CP De Eemhof
Nieuwsbericht
27-09-2019

Center Parcs Vastgoed op Second Home Beurs – Utrecht!

Van 4 tot 6 oktober a.s. is het weer zover!...
Meer nieuws
Badkamer

Duurzaam investeren in een recreatiewoning

Op alle gebieden is duurzaamheid onze basis. We gaan zorgvuldig om met alle flora en fauna, kijken continu of er mogelijkheden zijn om onze inzet te verbeteren en zorgen dat onze ecologische voetdruk zo klein mogelijk blijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ons netwerk zich ook kan vinden in duurzaam ondernemen. Wilt u onroerend goed kopen als belegging op een milieubewuste manier? Wij zien uw aanvraag graag verschijnen.