Particulier beleggen in vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het niet alleen mogelijk om als ondernemer te investeren in een recreatiewoning, maar ook als particulier kunt u beleggen in vastgoed. Wij bieden u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen. Hoe? Wanneer u de recreatiewoning heeft gekocht, verhuurt u deze weer aan ons waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over leegstand of onderhoud. Omdat u de eigenaar blijft, ontvangt u elk kwartaal een vaste huuropbrengst. Zo belegt u laagdrempelig en haalt u alles uit uw vermogen.

6 redenen om als particulier te beleggen in vastgoed

U wilt gaan investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Een sterk merk
  • Zorgeloos beheer
  • Vast rendement
  • Professionele begeleiding
  • Langlopend huurcontract
  • 100% huuruitkering gegarandeerd  

Al meer dan 50 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij duurzame toeristische recreatieparken. U profiteert daarom van dubbele vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management.

Gedurende de gehele periode ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met het percentage van de totale huuromzet. Hierdoor bent u altijd zeker van een vast rendement. Wij nemen zaken als de exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud uit handen, waardoor u zich kunt richten op het beleggen. Van het oriëntatiepunt tot en met de verkoop begeleiden wij u op een professionele en persoonlijke wijze. Wij geven u de mogelijkheid om een langlopend contract af te sluiten, zodat u jarenlang zeker bent van een vast rendement en inkomsten. Als particulier kunt u dus zorgeloos en veilig beleggen in vastgoed.

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
Interesse in investeren in vastgoed, kom langs tijdens onze verkoopdagen
Nieuwsbericht
17-10-2019

Meer weten over investeren in vastgoed van Center Parcs?

Kom dan 25 of 26 oktober a.s....
Lees verder
CP De Eemhof
Nieuwsbericht
27-09-2019

Center Parcs Vastgoed op Second Home Beurs – Utrecht!

Van 4 tot 6 oktober a.s. is het weer zover!...
Lees verder
Voorbeeldfoto van het interieur van een cottage op CP Park Zandvoort
Nieuwsbericht
15-08-2019

Vakantiewoningen Center Parcs Park Zandvoort in razend tempo uitverkocht!

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvo...
Meer nieuws
Vakantiehuisjes

Deelnemen aan een informatiedag

Regelmatig organiseren wij verkoop- en informatiedagen. U krijgt een rondleiding op de betreffende projectlocatie en komt alles te weten over beleggen in vastgoed als particulier of professionele investeerder. Graag nemen wij de investeringsmogelijkheden met u door. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende informatiedag.