Particulier beleggen in vastgoed

Vakantiehuisjes

Als particulier beleggen in vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het niet alleen mogelijk om als ondernemer te investeren in een recreatiewoning, maar ook als particulier kunt u beleggen in vastgoed. Wij bieden u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen. Hoe doen we dit? Wanneer u een recreatiewoning heeft gekocht, verhuurt u deze aan Center Parcs waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over leegstand of onderhoud. U, als eigenaar van de vakantiewoning, ontvangt elk kwartaal vaste huurinkomsten. Zo belegt u laagdrempelig en haalt u alles uit uw vermogen.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

 • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
 • 52% verkoop aan particuliere beleggers
 • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

 • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
 • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
 • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Zes redenen om als particulier te beleggen in vastgoed

U wilt gaan investeren in een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed, maar wat zijn eigenlijk de voordelen wanneer u als particulier bij ons besluit te beleggen? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Een sterk merk
 • Zorgeloos beheer
 • Vast rendement
 • Professionele begeleiding
 • Langjarig huurcontract

Omdat wij al meer dan 55 jaar duurzame toeristische recreatieparken ontwerpen, bouwen en beheren, profiteert u van dubbele vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management.

U bent verzekerd van een vast rendement

Kies voor duurzaam beleggen bij ons en u ontvangt gedurende de looptijd van de huurovereenkomst 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor bent u verzekerd van een vast rendement. Center Parcs neemt zaken als exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud uit handen, waardoor u zich kunt richten op het beleggen van uw geld. Van het oriëntatiepunt tot en met de verkoop begeleiden wij u op een professionele en persoonlijke wijze. Wij geven u de mogelijkheid om een langjarig contract af te sluiten, zodat u zeker bent van een vast rendement en inkomsten. Als particulier kunt u dus zorgeloos en veilig in vastgoed beleggen.

Breng een bezoek aan een informatiedag

Regelmatig organiseren wij informatie- en verkoopdagen waarbij u meer leert over geld maken met geld. U krijgt een rondleiding op de betreffende projectlocatie en in de modelwoningen. Daarnaast vertellen wij u alle details over beleggen in vastgoed als particulier of professionele investeerder. Graag nemen wij de investeringsmogelijkheden met u door. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende informatiedag. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor particulier beleggen in recreatief vastgoed.