Vakantiehuisjes

Particulier beleggen in vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het niet alleen mogelijk om als ondernemer te investeren in een recreatiewoning, maar ook als particulier kunt u beleggen in vastgoed. Wij bieden u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen. Hoe? Wanneer u de recreatiewoning heeft gekocht, verhuurt u deze weer aan ons waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over leegstand of onderhoud. U, als eigenaar van de vakantiewoning, ontvangt elk kwartaal een vaste huuropbrengst. Zo belegt u laagdrempelig en haalt u alles uit uw vermogen.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

 • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
 • 57% verkoop aan particuliere beleggers
 • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

 • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
 • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
 • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.850
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
285
locaties
46.200 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 42% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

6 redenen om als particulier te beleggen in vastgoed

U wilt gaan investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed, maar wat zijn eigenlijk de voordelen? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Een sterk merk
 • Zorgeloos beheer
 • Vast rendement
 • Professionele begeleiding
 • Langjarig huurcontract
 • 100% huuruitkering gegarandeerd 

Al meer dan 50 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij duurzame toeristische recreatieparken. U profiteert daarom van dubbele vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management. Gedurende de looptijd van de huurovereenkomst ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor bent u verzekerd van een vast rendement. Wij nemen zaken als exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud uit handen, waardoor u zich kunt richten op het beleggen. Van het oriëntatiepunt tot en met de verkoop begeleiden wij u op een professionele en persoonlijke wijze. Wij geven u de mogelijkheid om een langjarig contract af te sluiten, zodat u zeker bent van een vast rendement en inkomsten. Als particulier kunt u dus zorgeloos en veilig in vastgoed beleggen.

Deelnemen aan een informatiedag

Regelmatig organiseren wij informatie- en verkoopdagen. U krijgt een rondleiding op de betreffende projectlocatie en in de modelwoningen. Daarnaast vertellen wij u alle details over beleggen in vastgoed als particulier of professionele investeerder. Graag nemen wij de investeringsmogelijkheden met u door. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende informatiedag. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor particulier beleggen in recreatief vastgoed.