huis

Een huis kopen als belegging is een slimme manier van investeren

Het kopen van een huis is namelijk in veel gevallen een stuk zekerder dan het investeren in een fonds. Wat echter wel het overwegen waard is, is dat vastgoed moet worden onderhouden, omdat het anders zijn waarde verliest. Bovendien moet u een huurder vinden, want anders behaalt u geen rendement. Wilt u wel de voordelen van het kopen van een huis als belegging, maar niet de lasten? Dan kunt u het best investeren in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een huis kopen als belegging zonder zorgen over onderhoud en exploitatie

Er zijn verschillende redenen die het aantrekkelijk maken om een huis te kopen als belegging bij Center Parcs Vastgoed. Zo is het een zekere manier van beleggen, waarbij u wel een hoog rendement behaalt, maar geen onnodig risico loopt. Wij verzorgen namelijk het onderhoud en de exploitatie van uw vakantiewoning voor u, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook wanneer het vakantiehuis een periode niet verhuurd wordt, loopt u geen risico, want wij nemen het leegstandsrisico voor onze rekening. Dat is pas zeker beleggen!

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Wilt u ook een huis kopen als belegging zonder u zorgen te hoeven maken over de exploitatie en het onderhoud? Investeer dan in het onroerend goed van Center Parcs Vastgoed. Kom langs tijdens een van de informatie- en verkoopdagen en bekijk de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken door deze online in te plannen of door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden voor het kopen van een huis als belegging.