huis

Huis kopen als belegging

Een huis kopen als belegging is een slimme manier van investeren. Het kopen van een huis is namelijk in veel gevallen een stuk zekerder dan het investeren in een fonds. Wat echter wel het overwegen waard is, is dat vastgoed moet worden onderhouden, omdat het anders zijn waarde verliest. Bovendien moet u een huurder vinden, want anders behaalt u geen rendement. Wilt u wel de voordelen van het kopen van een huis als belegging, maar niet de lasten? Dan kunt u het best investeren in recreatief vastgoed bij Center Parcs Vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een huis kopen als belegging zonder zorgen over onderhoud en exploitatie

Er zijn verschillende redenen die het aantrekkelijk maken om een huis te kopen als belegging via Center Parcs Vastgoed. Zo is het een zekere manier van beleggen, waarbij u wel een hoog rendement behaalt, maar geen onnodig risico loopt. Center Parcs verzorgt namelijk het onderhoud en de exploitatie van uw vakantiewoning voor u, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook als u een vakantiehuis als belegging heeft en het huis een periode niet verhuurd wordt, loopt u geen risico, want zij nemen het leegstandsrisico voor hun rekening. Dat is pas zeker beleggen!

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Wilt u ook een huis kopen bij Center Parcs als belegging zonder u zorgen te hoeven maken over de exploitatie en het onderhoud? Kies er dan voor om te beleggen in onroerend goed via Center Parcs Vastgoed. Kom langs tijdens een van de informatie- en verkoopdagen en bekijk de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken door deze online in te plannen. Het is bij ons ook mogelijk om de doorverkoop van uw vastgoed te regelen. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden voor beleggen van geld.