Agenda informatie- en verkoopdagen

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Maak een afspraak met onze vastgoedadviseurs

Tijdens onze informatie- en verkoopdagen bent u van harte welkom om de projectlocatie van onze projecten in verkoop te bezoeken. Onze vastgoedadviseurs staan u graag te woord!

Lees verder
02 t/m 02
augustus
Vrij. 12.00 - 15.00
Emmen

Informatiedag Center Parcs Parc Sandur

Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is uitbreiding voor het park mogelijk en worden 122 (nieuwbouw) luxe vakantie villa’s gerealiseerd. Wij verwelkomen u graag tijdens onze informatiedag op vrijdag 2 augustus a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over Parc Sandur, de nieuwbouw recreatievilla's kijken samen met u naar een vastgoed investering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze informatiedag via onderstaand formulier! U bent van harte welkom voor: Persoonlijk investeringsadvies door één van onze vastgoedadviseurs.  Een rondleiding over het park.  LET OP: Alleen op afspraak! U vindt ons tijdens de informatiedagen op Center Parcs Parc Sandur (Sandurdreef 5 7828 AA Emmen). Bent u niet in de gelegenheid om naar Emmen te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs.
Lees verder
10 t/m 10
augustus
Za. 11.00 - 15.00
Emmen

Informatiedag Center Parcs Parc Sandur

Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is uitbreiding voor het park mogelijk en worden 122 (nieuwbouw) luxe vakantie villa’s gerealiseerd. Wij verwelkomen u graag tijdens onze informatiedag op zaterdag 10 augustus a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over Parc Sandur, de nieuwbouw recreatievilla's kijken samen met u naar een vastgoed investering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze informatiedag via onderstaand formulier! U bent van harte welkom voor: Persoonlijk investeringsadvies door één van onze vastgoedadviseurs.  Een rondleiding over het park.  LET OP: Alleen op afspraak! U vindt ons tijdens de informatiedagen op Center Parcs Parc Sandur (Sandurdreef 5 7828 AA Emmen). Bent u niet in de gelegenheid om naar Emmen te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs.
Lees verder
16 t/m 16
augustus
Vrij. 12.00 - 15.00
Emmen

Informatiedag Center Parcs Parc Sandur

Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is uitbreiding voor het park mogelijk en worden 122 (nieuwbouw) luxe vakantie villa’s gerealiseerd. Wij verwelkomen u graag tijdens onze informatiedag op vrijdag 16 augustus a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over Parc Sandur, de nieuwbouw recreatievilla's kijken samen met u naar een vastgoed investering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze informatiedag via onderstaand formulier! U bent van harte welkom voor: Persoonlijk investeringsadvies door één van onze vastgoedadviseurs.  Een rondleiding over het park.  LET OP: Alleen op afspraak! U vindt ons tijdens de informatiedagen op Center Parcs Parc Sandur (Sandurdreef 5 7828 AA Emmen). Bent u niet in de gelegenheid om naar Emmen te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs.
Lees verder
24 t/m 24
augustus
Za. 11.00 - 15.00
Emmen

Informatiedag Center Parcs Parc Sandur

Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is uitbreiding voor het park mogelijk en worden 122 (nieuwbouw) luxe vakantie villa’s gerealiseerd. Wij verwelkomen u graag tijdens onze informatiedag op zaterdag 24 augustus a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over Parc Sandur, de nieuwbouw recreatievilla's kijken samen met u naar een vastgoed investering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze informatiedag via onderstaand formulier! U bent van harte welkom voor: Persoonlijk investeringsadvies door één van onze vastgoedadviseurs.  Een rondleiding over het park.  LET OP: Alleen op afspraak! U vindt ons tijdens de informatiedagen op Center Parcs Parc Sandur (Sandurdreef 5 7828 AA Emmen). Bent u niet in de gelegenheid om naar Emmen te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs.