Beleggen in vakantiewoning

vakantie

Beleggen in een vakantiewoning

Wilt u zorgeloos beleggen in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed? Dan kiest u voor zekerheid, veiligheid en duurzaamheid. Wij keren u namelijk gegarandeerd een vaste huuropbrengst per kwartaal uit. Op zowel verhuurde als niet verhuurde vakantiewoningen ontvangt u een vast inkomen op uw belegging zonder aftrek van extra kosten, zoals water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen. Vanaf het oriëntatiemoment tot de aankoop en verkoop van de vakantiewoning: wij begeleiden u altijd persoonlijk en professioneel. Hierdoor garanderen wij u van 100% kwaliteit en efficiëntie.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Beleggen in een vakantiewoning met een aantrekkelijk rendement

U kunt beleggen in een vakantiewoning door de woning aan te schaffen met een financiering of eigen kapitaal. Welke vorm u ook kiest, het rendement is altijd aantrekkelijk. Per kwartaal ontvangt u op uw vakantiewoning als belegging 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. U belegt zeer laagdrempelig in recreatief vastgoed waardoor u alles uit uw vermogen haalt. Omdat u een huurcontract voor ongeveer 15 jaar aangaat, bent u de komende jaren verzekerd van vaste huurinkomsten.

Een vakantiewoning in het buitenland als belegging

In zowel binnen- als buitenland hebben wij projecten beschikbaar. Wilt u bijvoorbeeld beleggen in een vakantiewoning in Spanje omdat u hier zelf een aantal weken per jaar gebruik van wilt maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door betreft een vakantiewoning als belegging en kijken waar uw investeringskansen liggen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een tweede huis? Plan vandaag nog een gesprek in bij ons op kantoor via +31(0) 10 498 98 00 of kom langs bij een van onze informatie- en verkoopdagen.