Vakantiehuis als beleggen

vakantie

Beleggen in een vakantiewoning

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u een vakantiehuis aanschaffen als belegging. Hoe dit precies in zijn werk gaat? U wordt eigenaar van een huis, maar verhuurt dit aan Center Parcs. Hierdoor nemen wij u alle zorgen uit handen. Omdat de vakantiewoning uw eigendom blijft, terwijl u vaste huurinkomsten ontvangt, is uw belegging als laagdrempelig te beschouwen. Wanneer u bij ons een vakantiehuis als belegging aanschaft, sluit u een langlopende huurovereenkomst van circa vijftien jaar af voor uw vakantiewoning. Hierdoor heeft u op de langere termijn zekerheid in inkomsten en rendement. Wilt u beleggen in een vakantiehuis? Dat doet u bij Center Parcs Vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Redenen om te kiezen voor een vakantiehuis als belegging

Wanneer u gaat beleggen in het onroerend goed via Center Parcs Vastgoed, in de vorm van een vakantiewoning, maakt u een goede keuze. Naast een vast rendement van 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale omzet, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor het beleggen in een vakantiehuis:

  • Professionele begeleiding gedurende het gehele traject
  • Zorgeloos beheer
  • Beleggen in een sterk merk
  • Langjarig huurcontract

Al meer dan 55 jaar bouwen, ontwerpen en beheren wij verschillende duurzame projecten. In de loop der jaren hebben al meer dan 23.000 investeerders gekozen voor een vakantiehuis als belegging en dat is natuurlijk niet voor niets. Een huis kopen als belegging is bij ons absoluut een goede keuze. Bekijk of een vakantiewoning als belegging ook iets voor u is!

Zorgeloos beleggen in een vakantiehuis

Beleggen in een vakantiehuis is een veilige en zorgeloze manier van investeren. Als u kiest voor een vakantiewoning als belegging, neemt Center Parcs namelijk al het werk van u over wat bij het beheer komt kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan de exploitatie van uw woning en het vakantiepark, leegstandsrisico en het onderhoud. Wilt u meer weten over beleggen in een vakantiewoning? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan een van onze informatie- en verkoopdagen voor een rondleiding op de projectlocatie en om te ontdekken hoe u kunt beleggen in een vakantiewoning. Wilt u een vakantiehuis aanschaffen als belegging? Neem vandaag nog contact met ons op via +31(0) 10 498 98 00 en profiteer van de voordelen.