Investeren in vakantiewoning

Ardennen

Investeren in een vakantiewoning

Heeft u er al eens aan gedacht om te investeren in een vakantiewoning? Center Parcs Vastgoed biedt u namelijk de mogelijkheid om zorgeloos en veilig te investeren in een woning op de mooiste vakantieparken in Europa. Dankzij onze vakkennis in recreatief vastgoed en toeristisch management bent u 100% zeker van kwaliteit, efficiëntie én een vast rendement.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Investeren in een duurzame vakantiewoning in een natuurrijk gebied

Niet voor niets liggen de parken die wij ontwerpen, bouwen en beheren in natuurrijke gebieden. Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Zowel op als rondom de parken doen wij er alles aan om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Als u gaat investeren in een vakantiewoning in een natuurgebied, merkt u direct dat er veel aandacht uitgaat naar flora en fauna en de mensen om ons heen.

Ontvang een vast rendement op uw recreatiewoning

Center Parcs Vastgoed geeft een officiële huurgarantie af als u gaat investeren in een vakantiewoning. Wat dit inhoudt? U ontvangt 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met daarbij een percentage van de huuromzet. Het voordeel is dat u zo het rendement en de inkomsten alvast kunt inplannen voor de toekomst.

Kies voor zorgeloos beheer

Als u gaat investeren in een vakantiewoning, blijft de recreatiewoning uw eigendom en ontvangt u een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien heeft u geen omkijken naar onderhoud, exploitatie en leegstand. Zelfs bij het regelen van de financiering kunt u op onze ondersteuning rekenen. Meer dan 23.000 investeerders gingen u al voor. Mogen wij u welkom heten? Plan dan een afspraak in met een van onze vastgoedadviseurs. Voor vragen kunt u altijd bellen naar +31(0) 10 498 98 00.