Beleg uw geld op een veilig manier

huis

Geld veilig beleggen

Wanneer u een grote investering gaat doen, wilt u uw geld wel veilig beleggen. Dan moet u natuurlijk wel eerst een project vinden dat zo min mogelijk risico’s met zich meebrengt. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw geld veilig te beleggen in vastgoed? Dan investeert u in een tastbaar object waarvan de waarde redelijk vaststaat. Zeker wanneer het vastgoed goed onderhouden wordt. Wilt u wel deze lusten, maar niet het onderhoud moeten verzorgen? Investeer dan in recreatief onroerend goed van Center Parcs Vastgoed. Dan regelen wij het onderhoud en de exploitatie voor u.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Uw geld veilig beleggen in recreatief vastgoed van een sterk merk

Kies ervoor om uw geld veilig en duurzaam te beleggen en investeer in een van onze vakantiewoningen. Het gekochte vakantiehuis wordt uw eigendom, dat u vervolgens aan Center Parcs Vastgoed verhuurt. De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van circa vijftien jaar, waardoor u voor de lange termijn verzekerd bent van vaste inkomsten. Bovendien kunt u uw geld bij ons veilig beleggen, want het leegstandsrisico nemen wij voor onze rekening. U ontvangt per kwartaal een vast rendement van 4,5% gegarandeerde huur of een variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Vervolgens regelen wij de rest.

Neem contact op met onze vastgoedadviseurs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Center Parcs Vastgoed u biedt om uw geld veilig te beleggen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of bel direct met een van onze vastgoedadviseurs via +31(0) 10 498 98 00. We vertellen u graag hoe u uw geld veilig kunt beleggen. Wilt u meer weten over de vakantiehuizen waarin u kunt investeren? Bezoek dan eens onze informatie- en verkoopdagen!