Geld beleggen met zekerheid van vaste inkomsten

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Huurinkomsten voor de lange termijn

Wanneer u ervoor kiest om uw geld in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed te beleggen, bent u verzekerd van huurinkomsten op de lange termijn. U koopt namelijk een van onze vakantiewoningen, waarna u deze aan ons verhuurt. Vervolgens verzorgen wij het onderhoud en de exploitatie en vangen we het leegstandsrisico voor u op. Daarna ontvangt u, afhankelijk van uw keuze, een vaste huurinkomst van 4,5% of een variabele huurinkomst van 3% en een percentage van de totale huuropbrengst.

huis

Geld beleggen in recreatief vastgoed met een hoog rendement

Bij het beleggen van uw geld wilt u natuurlijk zeker zijn van een hoog rendement. Daarom kiest u het best voor een investering in recreatief vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Zo bent u verzekerd van vaste inkomsten, zonder dat u daar iets voor hoeft te regelen. Zo heeft u wel de voordelen van het bezit van een tweede huis, maar niet de lasten ervan, want die nemen wij voor onze rekening. Bovendien kunt u meer dan alleen geld verdienen wanneer u uw geld gaat beleggen in een van onze vakantiehuizen. U kunt in veel gevallen namelijk ook zelf van de accommodatie gebruikmaken.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een duurzame investering voor de lange termijn

Een ander voordeel waar u van profiteert wanneer u geld gaat beleggen in Center Parcs Vastgoed, is dat u een duurzame investering doet. Wij doen er namelijk alles aan om de omgeving van de vakantiehuizen zo natuurlijk mogelijk te houden. Onze parken zijn dan ook voorzien van veel groen. Verder doet u een particuliere belegging waarvan u op de lange termijn profijt heeft, want u gaat met ons een contract aan van 15 jaar dat u indien gewenst kunt verlengen.

Kom langs en bekijk het aanbod

Wilt u veilig uw geld beleggen? Kies er dan voor om te investeren in het onroerend goed van Center Parcs Vastgoed. Kom langs en bekijk de modelwoningen tijdens een van de informatie- en verkoopdagen of maak direct een afspraak. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.