Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Geld beleggen met zekerheid van vaste inkomsten

Bent u op zoek naar mogelijkheden om geld te beleggen? Dan zit u goed bij ons. Wanneer u ervoor kiest om uw geld in recreatief vastgoedprojecten van Center Parcs Vastgoed te beleggen, bent u verzekerd van huurinkomsten op de lange termijn. U koopt namelijk een van onze vakantiewoningen, waarna u deze aan Center Parcs verhuurt. Zij verzorgen het onderhoud en de exploitatie en vangen tevens het leegstandsrisico voor u op. Daarna ontvangt u, afhankelijk van uw keuze, een vaste huurinkomst van 4,5% of een variabele huurinkomst van 3% en een percentage van de totale huuropbrengst.

huis

Geld beleggen in recreatief vastgoed met een hoog rendement

Bij het beleggen van uw geld wilt u natuurlijk zeker zijn van een hoog rendement. U wilt het liefst geld maken met geld. Daarom kiest u het beste voor beleggen in het onroerend goed bij Center Parcs Vastgoed. Zo bent u verzekerd van vaste inkomsten, zonder dat u daar iets voor hoeft te regelen.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een duurzame investering van uw geld voor de lange termijn

Een ander voordeel waar u van profiteert van een goed rendement wanneer u geld gaat beleggen in Center Parcs Vastgoed, is dat u duurzaam belegt. Wij doen er namelijk alles aan om de omgeving van de vakantiehuizen zo natuurlijk mogelijk te houden.

Een ander voordeel waar u van profiteert van een goed rendement wanneer u geld gaat beleggen in Center Parcs Vastgoed, is dat u duurzaam belegt. Wij doen er namelijk alles aan om de omgeving van de vakantiehuizen zo natuurlijk mogelijk te houden.

Bezoek een van onze informatiedagen over beleggen

Wilt u veilig uw geld beleggen? Kies dan om te investeren in onroerend goed bij Center Parcs Vastgoed. Kom langs en bekijk de modelwoningen tijdens een van onze informatie- en verkoopdagen of maak direct een afspraak. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om uw vragen omtrent het verdienen van geld met beleggen te beantwoorden.