huis

Als particulier investeren

Wanneer u als particulier gaat investeren in vastgoed, wilt u zeker zijn van een hoog rendement. Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vastgoed, waarbij uw vakantiewoning een vaste huuropbrengst oplevert. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over het onderhoud en de verhuur, want dit neemt Center Parcs allemaal van u over. Dat maakt investeren als particulier een stuk gemakkelijker!

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Als particulier investeren in een vakantiehuis

Heeft u er wel eens aan gedacht om als particulier geld te investeren in een vakantiewoning? Center Parcs Vastgoed biedt u de mogelijkheid om zorgeloos en veilig te investeren in een huisje op de mooiste vakantieparken van Europa. Wat dit inhoudt? U ontvangt 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur, plus een percentage van de huuromzet. Daarnaast hoeft u geen zorg te dragen voor het onderhoud, de schoonmaak en de exploitatie.

Geniet van een zorgeloze investering

Als u gaat investeren in een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed, blijft het vakantiehuis uw eigendom en ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw spaargeld. Gaat u particulier investeren in een vakantiehuis, net als meer dan 23.000 investeerders voor u al deden? Kom langs op de informatie- en verkoopdagen, maak een afspraak bij ons op kantoor of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00.