huis

Wanneer u uw spaargeld wilt investeren, zijn er verschillende mogelijkheden

Echter wilt u er wel zeker van zijn dat het investeren van uw geld rendabel en slim is, want dat doet u natuurlijk niet zomaar! Center Parcs Vastgoed biedt een veilige en betrouwbare manier van investeren in recreatievastgoed. Wanneer u slim geld wilt investeren, is dit dé manier om altijd van een vast rendement te profiteren.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Uw spaargeld investeren in een rendabele vakantiewoning

Wanneer u een recreatiewoning aanschaft, verhuurt u deze aan Center Parcs. Wij nemen de exploitatie, het leegstandsrisico en het onderhoud voor onze rekening. U heeft er dus geen omkijken naar en u ontvangt altijd een vaste huuropbrengst. Dat is pas slim en veilig geld investeren! U ontvangt namelijk 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet of 4,5% gegarandeerde huur. Bekijk snel in welk project u het liefst uw spaargeld wilt investeren.

Meer weten over slim geld investeren?

Wilt u meer informatie ontvangen over het slim en duurzaam investeren van uw geld in een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed? Uw spaargeld investeren doet u niet zomaar. Daarom bent u meer dan welkom tijdens de informatie- en verkoopdagen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om spaargeld in een vakantiewoning te investeren. Heeft u verdere vragen of wilt u langskomen op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00. Wij beantwoorden graag al uw vragen!