huis

Duurzaam ondernemen én investeren

Duurzaam ondernemen én investeren is hedendaags een fundamenteel uitgangspunt binnen organisaties. Men houdt steeds meer rekening met het milieu, de mens en natuur, en men wil de negatieve invloed van hun handelen zoveel mogelijk beperken. Dat is precies waar wij bij Center Parcs naar streven. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om duurzaam te investeren.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Duurzaamheid als basis voor investering

De greenteams van Center Parcs Vastgoed zorgen er continu voor dat de natuurlijke rijkdom in en om de parken wordt behouden. Door goede voeding van de natuur, bieden wij u een prachtige omgeving met een grote diversiteit aan bomen, planten en dieren. Dit trekt een constante stroom van geïnteresseerde huurders aan. Als ondernemer maakt u dan ook een verstandige keuze door duurzaam te investeren in een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed. Hiermee investeert u niet alleen in het milieu, maar gaat u ook een financieel rooskleurige toekomst tegemoet. Center Parcs Vastgoed heeft dan ook al jaren, als een van de weinige in de reactiebranche de certificering ISO 14001, wat betekent dat wij voldoen aan strenge milieumanagementeisen. En daar zijn wij trots op!

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw spaargeld te investeren of ontvangt u graag meer informatie? Onze vastgoedadviseurs lichten u graag in over het duurzaam investeren bij Center Parcs Vastgoed. Maak online een afspraak, vraag een portfolio aan of bel direct met één van onze vastgoedadviseurs via +31(0) 10 498 98 00. Ontdek de verschillende investeringsmogelijkheden bij onze informatie- en verkoopdagen.