Even terug naar 1967

Hoe een kudde rendieren aan de basis stond van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs.

In 2017 is Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs al 50 jaar lang marktleider op het gebied van investeren in vastgoed. In prachtige toeristische parken.

Even terug naar 1967.

De oprichter van Center Parcs, Gérard Brémond, besloot een kudde rendieren over de Champs-Élyséés te laten paraderen. Brémond wilde hiermee de aandacht trekken voor zijn eerste appartementen in Avoriaz: een autovrij skiresort midden in de bergen. Met zijn promotionele actie gaf Brémond blijk van een vooruitziende blik op het gebied van vastgoed en toerisme. Een kracht die nu, 50 jaar later, nog steeds voelbaar is en de basis vormt van het succes van Center Parcs vastgoed.

Lees verder onder de video.

Terugkijken op 50
jaar Center Parcs

Vastgoedportfolio

Door de jaren heen is ons vastgoedportfolio gegroeid. Waarbij wij nog altijd oog hebben voor bijzondere locaties en vooruitstrevende architectuur die bij de omgeving past. Voor u als investeerder in een vakantiewoning betekent dat wij u hierdoor optimaal kunnen begeleiden in een winstgevend beleggingstraject. Ruim 23.000 investeerders hebben ons dit vertrouwen al gegeven. 

Ook de toekomst schijnt ons zonnig tegemoet. Met als aftrap de opening van onze nieuwste locatie Villages Nature Paris. Wij nodigen u van harte uit om met ons te delen in het succes. En de mogelijkheden van een vastgoedinvestering te ontdekken.

Banner 50 jaar