Informatie- en verkoopdagen Center Parcs Park Eifel

Wij verwelkomen u graag tijdens onze informatie- en verkoopdagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over de vernieuwingen van de woningen en het park en kijken samen met u naar een vastgoedinvestering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze verkoopdagen via onderstaand formulier!

Afbeelding
CP Park Eifel - VIP 4 cottage

Informatie- en verkoopdagen Center Parcs Park Eifel

Wij verwelkomen u graag tijdens onze verkoop- en informatiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni a.s. Onze vastgoedadviseurs informeren u uitgebreid over de vernieuwingen van de woningen en het park en kijken samen met u naar een vastgoed investering op maat. U kunt zich aanmelden voor deze verkoop- en informatiedagen via onderstaand formulier!

U bent van harte welkom voor:

  • Persoonlijk investeringsadvies door één van onze vastgoedadviseurs. 
  • Bezichtiging van de showcottages.
  • Een rondleiding over het park.
  • Financieel advies door De Bruine Hypotheken. 

U vindt ons tijdens de informatie- en verkoopdagen op Center Parcs Park Eifel (Am Kurberg, 56767 Gunderath). Bent u niet in de gelegenheid om naar Duitsland te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs. Selecteer in onderstaand formulier de optie 'Digitale afspraak (via Microsoft Teams)'. Tijdens deze videocall heeft u de mogelijkheid om (virtueel) de showcottages te bezichtigen en vragen te stellen omtrent een investering op Center Parcs Park Eifel.

17 & 18
juni
vrij. 12.00 - 17.00 & zat. 10.00 - 16.00
Gunderath

2. Vul hier uw gegevens in