Alles wat u moet weten over investeren in vastgoed.

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Deze maand zijn wij aanwezig bij verschillende evenementen en organiseren wij de laatste verkoopdagen van dit jaar voor het zeer succesvolle Center Parcs Park Zandvoort. Kom naar één van deze evenementen en ontdek welke investering het beste bij u past!

Nieuwsbericht

Alles wat u moet weten over investeren in vastgoed.

In november zijn wij aanwezig bij verschillende evenementen en organiseren wij ook het laatste verkoopweekend van dit jaar voor het zeer succesvolle Center Parcs Park Zandvoort.

Wilt u meer uit uw spaargeld halen? Of heeft u altijd al willen investeren? Bekijk dan onze projecten en wellicht brengt u de wintermaanden door aan de Spaanse kust! Kom naar één van de onderstaande evenementen en ontdek welke investering het beste bij uw wensen past!

Contacta       Verkoopweekend Park Zandvoort       Finance Avenue

Center Parcs Vastgoed op Contacta!

6-7-8 november: Contacta

De Contacta is al jaren hèt zakelijke netwerkevenement van Zeeland. Center Parcs Vastgoed is ook van de partij. U kunt ons vinden op het Bevelandenplein in stand 228.

Praktische informatie

Vraag via de onderstaande button uw gratis toegangskaarten aan!

GRATIS TOEGANGSKAARTEN

9 & 10 november: Verkoopdagen Center Parcs Park Zandvoort

9 & 10 november: Verkoopdagen Center Parcs Park Zandvoort

Dit is het laatste evenement voor Park Zandvoort dit jaar, daarom willen wij dit groots aanpakken! Onze verkoop- en informatiedagen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met onze projecten. U krijgt een rondleiding over het park en het is mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen. Wanneer u zich vooraf aanmeld kunnen wij rekening houden met uw komst.

Locatie

  • 9 & 10 november
  • Vrijdag van 11:00 t/m 19:00 uur en zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur
  • Club Nautique, Boulevard Barnaart 23
  • 2041 KB, Zandvoort

Meld u aan!

17 november: Finance Avenue

17 november: Finance Avenue

Op zaterdag 17 november naar de investeringsbeurs Finance Avenue georganiseerd door de groep Trustmedia, uitgevers van de kranten Echo en De Tijd. Een evenement waar onze vastgoedadviseurs al uw vragen omtrent investeren beantwoorden en u alle informatie over onze investeringsmogelijkheden zullen verstrekken. Of u nu als particulier of vanuit uw bedrijf op zoek bent naar een zekere winstgevendheid, dit is een kans om te ontdekken welk type belegging het beste bij u past!

Praktische informatie

U kunt zich gratis inschrijven voor het evenement via de onderstaande button:

GRATIS TOEGANGSKAARTEN