Center Parcs De Eemhof krijgt eerste duo-racer waterglijbaan van Nederland

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De eerste duo-racer glijbaan van Nederland wordt gebouwd in Center Parcs De Eemhof. Op deze spectaculaire glijbaan van ruim 85 meter lang kunnen familieleden en vrienden tegen elkaar racen om te kijken wie het snelst beneden is. 

Nieuwsbericht

Center Parcs De Eemhof krijgt eerste duo-racer waterglijbaan van Nederland

Capelle aan den IJssel, 12 februari 2020 - De eerste duo-racer glijbaan van Nederland wordt gebouwd in Center Parcs De Eemhof. Op deze spectaculaire glijbaan van ruim 85 meter lang kunnen familieleden en vrienden tegen elkaar racen om te kijken wie het snelst beneden is. De glijbaan is gereed voor de zomervakantie en is, naast de wildwaterbaan, de vijfde glijbaan in de Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs. De bouw van de nieuwe glijbaan is onderdeel van de omvangrijke vernieuwing van het vakantiepark in Zeewolde.

Renovatie gestart op Center Parcs De Eemhof: eerste 200 cottages klaar voor zomervakantie
De bouw van de nieuwste waterattractie van Nederland is onderdeel van een grootscheepse vernieuwing van Center Parcs De Eemhof. Naast de uitbreidingen in de Aqua Mundo, wordt het gehele park voorzien van een renovatie. Alle cottages en hotelkamers worden volledig gerenoveerd, zodat deze nog beter aansluiten op de wensen van de gasten. Daarnaast wordt de infrastructuur en de Action Factory, de Market Square en de promenade volledig aangepakt.

De vernieuwing van De Eemhof is eind 2021 klaar. De bouw is sinds januari 2020 in volle gang; de eerste 33 vernieuwde cottages kunnen al worden geboekt en zijn eind februari klaar. De laatste keer dat alle cottages zijn vernieuwd, was in 2011. Center Parcs heeft 46 miljoen euro in deze omvangrijke vernieuwing geïnvesteerd, als onderdeel van een groot Europees programma dat is gericht op de vernieuwing van vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De totale investering in dit programma bedraagt ruim 600 miljoen euro.

Over Center Parcs De Eemhof
Center Parcs De Eemhof opende op 28 juni 1981 haar deuren. Het park huisvestte het eerste subtropische zwemparadijs van Nederland. De vakanties op De Eemhof trokken zo veel bezoekers dat er in 1988 zo’n honderd cottages werden bijgebouwd. Door een grote brand werd in 2000 het gehele centrumgebouw verwoest, waarna het vakantiepark ruim twee jaar gesloten bleef. Op 29 maart 2002 is het park heropend met een onoverdekte Mediterraanse Market Square met daaraan verschillende winkeltjes en restaurants en met een uniek subtropisch zwemparadijs met de kenmerkende wildwaterbaan. Inmiddels worden in De Eemhof ruim één miljoen overnachtingen per jaar geboekt.

Over Center Parcs Europe
Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid, want het is pas echt vakantie als iedereen het naar zijn zin heeft, dan ben je echt even samen.

Investeren in Center Parcs De Eemhof
Bent u geïnteresseerd in dit mooie Nederlandse project? Of denkt u al enige tijd aan investeren? Meld u dan aan voor de informatie- en verkoopdagen op 21 en 22 februari. Het team van Nederlandse, Belgische en Duitse vastgoedadviseurs is aanwezig in Center Parcs De Eemhof. U bent van harte welkom!

Onze informatie- en verkoopdagen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met het project. U krijgt een rondleiding over het park en het is mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen. Wanneer u zich vooraf aanmeld kunnen wij rekening houden met uw komst.

Profiteer dit weekend nog van de huidige prijzen en meld u aan!

Aanmelden!

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs