Center Parcs Park Eifel in het nieuws

Nieuwsbericht

Center Parcs Park Eifel in het nieuws

Deze week is in de Duitse media veel aandacht geweest voor de renovatiewerkzaamheden op Center Parcs Park Eifel. Op SWR Aktuell is deze week nog een item over het park uitgezonden waarbij eveneens een kleine impressie gegeven wordt van de nieuwbouw types. U kunt onderaan deze pagina het filmpje bekijken (Duitstalig)

Kom langs tijdens de bezichtigingsdag
Wilt u de nieuwbouw cottages met eigen ogen aanschouwen? Dat kan op zondag 22 januari 2023. U bent tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom op Center Parcs Park Eifel. Op het park is de renovatie momenteel in volle gang, meldt u zich van tevoren aan, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat!

Nieuwjaarsactie
Heeft in interesse in één van deze laatste cottages op Center Parcs Park Eifel? Dan kunt u profiteren van onze nieuwjaarsactie. Wanneer u uiterlijk 12 februari a.s. één van de laatste nieuwbouw cottages op Park Eifel aankoopt ontvangt u een voucher van € 500,- die u kunt inwisselen voor een vakantievoucher die u kunt besteden voor een verblijf in één van de Center Parcs vakantieparken of kunt u kiezen voor € 500,- korting op de notariskosten.

Bent u al eigenaar van een cottage op een Center Parcs park? Dan krijgt u bij aankoop een voucher ter waarde van maar liefst € 1.000,-

Aanmelden bezichtigingsdag

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs

Park Eifel in het nieuws

Op SWR Aktuell is deze week een interessant item over het Center Parcs Park Eifel uitgezonden waarbij eveneens een kleine impressie gegeven wordt van de nieuwbouw types.