Center Parcs zet met opening Brasserie Zuiderzoet exclusieve culinaire beleving op de kaart in Marina De Eemhof

Nieuwsbericht

Center Parcs zet met opening Brasserie Zuiderzoet exclusieve culinaire beleving op de kaart in Marina De Eemhof

Volledig vernieuwde brasserie met Mediterrane allure biedt het allerbeste van ‘land’ en ‘zee’

Capelle aan de IJssel, 11 april 2024 - Het beste van wat ‘het land’ en ‘de zee’ te bieden hebben: deze twee werelden komen samen in de volledig vernieuwde Brasserie Zuiderzoet, die na een complete metamorfose haar deuren heropent. Gasten en bezoekers van Marina De Eemhof kunnen terecht bij het volledig opgefriste Zuiderzoet voor een heerlijke Mediterrane eetbeleving én lokale gerechten. De authentieke brasserie is een bijzondere ‘bestemming in een bestemming’: zo is Zuiderzoet gelegen in de jachthaven van Center Parcs De Eemhof, een ‘klein stukje Franse Rivièra’ aan de oevers van het Eemmeer. Watersporters en natuurliefhebbers kunnen hier volop genieten van het vernieuwde Zuiderzoet met een panoramisch uitzicht op het water.

Brasserie Zuiderzoet is sinds dit jaar in beheer van Center Parcs, dat de exploitatie van de vorige eigenaar, Paul Tomassen, heeft overgenomen. In de afgelopen maanden is het restaurant omgetoverd tot een sfeervolle en authentieke brasserie waar de culinaire tradities van de regio worden gevierd en ‘land’ en ‘water’ als in een natuurlijke dans samenkomen. Dat is zowel zichtbaar in het menu - met keuzes, zoals oesters, Thai beef salade met gamba's en portobello ricotta - als in het moderne design van het restaurant. Ook de materialen in het interieur van Zuiderzoet vinden hun inspiratie namelijk in de verbinding tussen water en land. Dit wordt gevisualiseerd door vloeiende, organische vormen in combinatie met kleuren die symbool staan voor de harmonie tussen land en water. De naam Zuiderzoet komt van de Zuiderzee - het land waar De Eemhof, dat vijf meter onder de zeespiegel ligt, op is gebouwd - en verwijst tegelijkertijd naar de transitie van zout naar zoet water, als gevolg van het aanleggen van de Afsluitdijk en Markerwaarddijk.

Brasserie Zuiderzoet bevindt zich op een steenworp afstand van Center Parcs de Eemhof, in Marina de Eemhof. Rik Goedkoop, General Manager van Center Parcs de Eemhof, is trots op de nieuwe trekpleister bij het vakantiepark: “Het vernieuwde Zuiderzoet biedt bij uitstek een plek om te ontspannen en om te smullen van de lekkerste gerechten. Of je nu een plek zoekt aan het water om in alle rust een kop koffie te drinken, of om ’s avonds te genieten van een heerlijk visgerecht: bij ‘Zuiderzoet’ zit je goed.

Mediteraans genieten aan Nederlandse rivièra 
Gelegen in jachthaven Marina De Eemhof waan je jezelf bij Brasserie Zuiderzoet in een Frans havenstadje: een betoverende plek om samen aan het water met vrienden of familie heerlijk te eten en drinken. Gasten kunnen hier bijkomen in een oase van rust, met zicht op het Eemmeer en dobberende zeilboten, en de drukte van alledag ontvluchten. Ook het oude en het nieuwe smelten er moeiteloos samen. Zo liggen Marina De Eemhof en het dorpje Spakenburg tegenover elkaar, aan weerszijden van het Eemmeer.

Investeren in Marina De Eemhof
Neem deel aan het succes van Center Parcs en investeer in één van de beschikbare luxe appartementen in Marina De Eemhof. Marina De Eemhof bestaat in totaal uit 100 luxe appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het interieur van de waterfront suites zijn voorzien van alle luxe, zoals een badkamer met Finse sauna en whirlpool. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de deinende jachten in de Marina en op het weidse Eemmeer, waar watersporters zich uitleven.

Deze appartementen zijn bijzonder interessant als beleggingsobject waarbij het appartement langjarig is verhuurd aan Center Parcs. Tezamen met het naastgelegen 5 sterren vakantiepark Center Parcs De Eemhof en haar vele voorzieningen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad. Daarnaast kunt u door middel van een speciale ‘last minute’ actie voor eigenaren 2 keer per jaar buitenom de vakantieperiode tegen een zeer gereduceerd tarief boeken in het complex.

Interesse?
Neem contact met ons op via: +31(0)10 - 498 98 00 of bekijk het beschikbare aanbod direct op onze website. Onze vastgoedadviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar en informeren u graag over de investeringsmogelijkheden.

Bekijk beschikbare aanbod

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs