Geen halve maatregelen in Center Parcs Park Nordseeküste!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De werkzaamheden zijn in volle gang. Zowel de woningen als de omgeving en paden worden allemaal opgeknapt.

Nieuwsbericht

Geen halve maatregelen in Center Parcs Park Nordseeküste!

Het voorlopige laatste informatieweekend in Center Parcs Park Nordseeküste is net afgelopen en was zeer succesvol. Terwijl bouwvakkers in het park druk bezig waren met het leggen van nieuwe vloeren, schilderen van huizen, vernieuwen van de plafonds en de bad- en woonkamers en keukens te voorzien van nieuw meubilair, kwamen nieuwsgierige particuliere beleggers naar de Market Dome van het Park Nordseeküste om overtuigd te raken van de unieke investeringsmogelijkheden van het park. In totaal hebben 10 nieuwe eigenaren dit weekend gekozen voor onze gemoderniseerde 6-persoons Comfort vakantiehuizen.

Renovatiewerkzaamheden
Het kon de bezoekers van ons verkoopweekend niet ontgaan zijn; de duidelijke zichtbare werkzaamheden aan het park. Niet alleen worden de huizen gerenoveerd, ook de trottoirs en paden worden opnieuw aangelegd en de groenvoorzieningen zijn klaar gemaakt voor de zomer. Voor de toekomstige kleine parkbezoekers zijn er ook nieuwe speelplaatsen gecreëerd. Onze belofte dat het gehele park een nieuwe, moderne jas krijgt is dus uitgekomen en vandaag de dag duidelijk zichtbaar.

Klein aanbod
Het park heeft nog maar enkele vakantiehuizen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze vastgoedadviseurs om meer informatie over Center Parcs Park Nordseeküste te ontvangen. U kunt op elk moment contact opnemen met (0) 10 498 98 00 of stuur een e-mail naar info@cpvastgoed.nl.

Wilt u ons liever persoonlijk ontmoeten? Kom dan naar onze stand op de Second Home Beurs in Utrecht. Via de onderstaande knop kunt hiervoor GRATIS toegangskaarten bestellen. Wij zien u graag daar!

Bestel gratis toegangskaarten

Werkzaamheden Nordseeküste

Werkzaamheden Nordseeküste
Werkzaamheden Nordseeküste
Werkzaamheden Nordseeküste