Nieuwsbericht

Grand Prix Formule 1 mogelijk in 2020 naar Zandvoort

De Formule 1 heeft het circuit van Zandvoort een aanbod gedaan om in 2020 een Grand Prix te organiseren.

"Als wij nu tekenen, dan heeft Nederland in 2020 weer een Grand Prix. Met Max Verstappen. Iedereen bij ons is zich er terdege van bewust dat dit een unieke kans is", bevestigt Prins Bernhard van Oranje als eigenaar van het circuit donderdagavond in gesprek met De Telegraaf.

De laatste tijd werden op de bekende circuits in Nederland al diverse onderzoeken gedaan naar de haalbaarheid van het organiseren van een Formule-1 race. Zandvoort blijkt hier uit de beste optie te zijn.

Naast het prachtige strand en de goede locatie ten opzichte van Amsterdam zal het mogelijk toekomstige race-evenement nog meer toeristen naar Zandvoort laten komen.

Profiteer van de grotere toestroom toeristen
Center Parcs Park Zandvoort is direct gelegen naast het circuit van Zandvoort en het mooie strand. Deze unieke locatie maakt dit project zeer interessant. Vanaf mei 2018 biedt Center Parcs u de mogelijkheid om te investeren in één van deze prachtige cottages. Inmiddels is de laatste fase van de verkoop gestart.

De renovatie zal in januari 2019 starten en omvat het gehele park. De cottages zijn beschikbaar in verschillende luxe niveaus: Comfort, Premium en VIP en variëren qua inhoud van 2 tot 18 personen. Per luxe niveau krijgen de cottages een eigen moderne uitstraling. De vernieuwing van het park is zo ontworpen dat deze perfect in het huidige zee- en strandlandschap van Zandvoort past.

Informatie- en verkoopdagen 9 & 10 november
Tijdens deze dagen zijn wij aanwezig met het hele team in Zandvoort voor het laatste grote informatie- en verkoopevent van 2018! Kom langs en spreek met onze vastgoedadviseurs en specialisten en bezichtig de modelwoningen. Besluit u tijdens op 9 of 10 november een cottage te kopen op Center Parcs Park Zandvoort, dan profiteert u nog van de huidige lagere renovatieprijzen.

Locatie                                                                                                Datum & tijd
Club Nautique                                                                                     Vrijdag 9 november: 11:00 – 19:00 uur
Boulevard Barnaart 23                                                                        Zaterdag 10 november: 10:00 uur – 17:00 uur
2041 KB Zandvoort

AANMELDEN

Online reserveren
Heeft u al voorkeur voor een locatie op het park, een bepaald luxe niveau of grootte van de cottage? Reserveer dan nu uw cottage online en ontmoet onze vastgoedadviseurs en specialisten tijdens de informatie- en verkoopdagen op 9 & 10 november!

Reserveer een cottage!