Heropening centrale faciliteiten Park Nordseeküste

Nieuwsbericht

Heropening centrale faciliteiten Park Nordseeküste

Modernisering en herinrichting van de centrale voorzieningen
Op maandag 17 december heropende Park Nordseeküste na een intensief en uitgebreid renovatietraject van drie weken, de deuren van de Market Dome en de Aqua Mundo. Center Parcs en haar cateringpartner Areas besteden hier ruim €1,5 miljoen aan conversie. We hebben de belangrijkste deelprojecten hieronder samengevat:

Aqua Mundo:

  • Uitbreiding van de buitenruimte: uitbreiding van de ligweide, nieuwe beplanting, relaxruimtes in Caribische stijl
  • Reconstructie van de entree: open en vriendelijke entree, bredere paden en trappen
  • Interieurherontwerp: uitbreiding van het babyzwembad, kunstplanten zijn vervangen door echte tropische planten en een herontwerp van het Aqua Café

Market Dome:

  • Nieuw lichtconcept, nieuwe beplanting, herontwerp van de (decoratieve) gevels van het huis, kinderwagenparking naast het entreegebied
  • Nieuw Italiaans restaurant "Ohjulia" en ruimte voor meer zitplaatsen

Een klein aantal decoratieve werkzaamheden, samen met de bouw van een buitensauna en de uitbreiding van het babybad in de Aqua Mundo zullen begin 2019 worden afgerond. Dit wordt zo georganiseerd dat de bezoekers van het park hier geen hinder van ondervinden.

Goede verkoopcijfers
De verkoopcijfers voor het jaar 2017/2018 zijn ondanks het lagere aantal beschikbare accommodaties vanwege de renovatie zeer goed. Sinds de start van de renovatie op Park Nordseeküste in 2015 heeft het park een omzetgroei van ongeveer €2 miljoen kunnen genereren. De bovengemiddelde bezetting van Park Nordseeküste kan ook worden toegeschreven aan de lange en zeer warme zomerperiode.

Investeer in vastgoed van Center Parcs
Wilt u zelf investeren in een cottage van Center Parcs? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs of bekijk onze huidige projecten in verkoop.

Contact    Bekijk onze projecten