Het toerisme in Nederland kent de grootste stijging in 10 jaar!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Naast onze hoofdstad zochten veel vakantiegangers de Nederlandse kust op. Met name uit Duitsland, België, Groot-Brittanië kwam veel toeristen.

Nieuwsbericht

Het toerisme in Nederland kent de grootste stijging in 10 jaar!

Naast onze hoofdstad zochten veel vakantiegangers de Nederlandse kust op. Met name uit Duitsland, België, Groot-Brittanië kwam veel toeristen. Ook vanuit Amerika en China kwam er een grote stroom toeristen naar ons land, om precies te zijn gaat het om 42 miljoen mensen. Met meer dan 111,8 miljoen overnachtingen kende Nederland een stijging van 9% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit blijkt uit de cijfers van het CBS.

Vooral Duitsers en Engelsen gaven de voorkeur aan Amsterdam, waar ze gemiddeld meer dan 3 nachten doorbrachten. Het voordeel van onze hoofdstad? Het biedt zowel de voordelen van een moderne stad met tal van winkel- en uitgaansmogelijkheden als de nabijheid van de natuur en de zee.

Vanaf Amsterdam bent u in slechts 30 minuten met de auto of trein in de populaire badplaats Zandvoort met zijn bekende strand. Talrijke vrijetijdsactiviteiten rond het strand en de zee, een Formule 1-racecircuit, verschillende musea, een casino en een aangrenzend natuurgebied maken Zandvoort tot een topbestemming aan de Noord-Hollandse kust!

Beleggers vinden hier dan ook hun (financiële) geluk. Vanaf 26 en 27 mei 2018 zullen de cottages van Center Parcs Park Zandvoort worden verkocht aan particuliere investeerders. Center Parcs garandeert een huuropbrengst van 5% van de gehele investering, zorgeloos beheer en volledig gemoderniseerde vakantiewoningen. Wilt u meer informatie over dit nieuwe project? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs of kom naar ons verkoopweekend op 26 en 27 mei!

Neem contact op!