Investering van 34 miljoen Euro voor Center Parcs Park Hochsauerland

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Het nieuwe jaar begint met goed nieuws uit Center Parcs Park Hochsauerland. “Wij zijn blij dat de renovatie van het park kan beginnen in april van dit jaar”, legt Frank Daemen, Managing Director Center Parcs Germany, uit.

Nieuwsbericht

Investering van 34 miljoen Euro voor Center Parcs Park Hochsauerland

Hoogwaardig park
De renovatie omvat de modernisering en herinrichting van alle cottages en de centrale voorzieningen bestaande uit Aqua Mundo en de Market Dome. Naast de renovatie wordt ook het huidige activiteitenaanbod uitgebreid. “Om aan de stijgende vraag naar hoogwaardige accommodaties te voldoen worden het aantal VIP- en Premium-vakantiehuizen vergroot. Ook de wellness- en saunaruimte worden vergroot en gemoderniseerd”, zegt Boris Ege, General Manager van Park Hochsauerland.

Centrale voorzieningen 
Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo wordt voorzien van nieuwe kleed- en doucheruimtes en krijgt een nieuw hoogtepunt; de Aquaracer. Voor de jongere gasten wordt er een kinderboerderij en indoor-speelwereld gerealiseerd. Het hele gezin kan genieten van nieuwe activiteiten, waaronder: indoorgolf, een klimtoestel en een hoog touwenparcours. De bowlingbanen, mini-golfbaan, supermarkt en winkels worden ook volledig vernieuwd. Op het gebied van gastronomie ontwikkelt AREAS nieuwe concepten en verbouwen zij bestaande restaurants.

Word eigenaar in Park Hochsauerland
Neem deel aan het succes van Center Parcs en word eigenaar van een cottage in Park Hochsauerland. Wij garanderen huurinkomsten van 5% van de netto koopprijs en wij zorgen voor het beheer en onderhoud van uw woning. Neem voor meer informatie contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past.

CONTACT OPNEMEN