Meer weten over investeren in vastgoed van Center Parcs?

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Kom dan 25 of 26 oktober a.s. langs tijdens de informatie- en verkoopdagen op Center Parcs De Eemhof, u bent van harte welkom!

Nieuwsbericht

Meer weten over investeren in vastgoed van Center Parcs?

Sinds de start verkoop in mei van dit jaar zijn reeds 100 cottages binnen de eerste verkoopfase op Center Parcs De Eemhof verkocht aan particuliere investeerders. We kunnen dus met recht spreken van een succesvolle verkoop van ons nieuwste investeringsproject in Nederland. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zijn wij aanwezig op Center Parcs De Eemhof om u van alle informatie te voorzien omtrent het investeren in een cottage op dit prachtige park.

Waar:                                                                          Wanneer:
Center Parcs De Eemhof                                           Vrijdag 25 oktober van 13.00 tot 19.00 uur
Slingerweg 1                                                              Zaterdag 26 oktober van 11.00 tot 16.00 uur
3896 LD Zeewolde

Aanmelden!

Typen cottages
De cottages (2 tot 8 personen) worden in Comfort, Premium en VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Volledige modernisering
Vanaf december 2019 wordt het gehele park gerenoveerd. Hierdoor voldoet het park aan de hedendaagse vraag naar luxe en comfort en past binnen de natuurlijke omgeving van De Eemhof. Daarnaast worden ook de centrale faciliteiten meegenomen in het renovatieprogramma om aan de wensen van de huidige en toekomstige parkgasten te voldoen. Zo wordt er in de Aqua Mundo een extra waterglijbaan toegevoegd en wordt de Action Factory vernieuwd, zodat jong en oud veel plezier kunnen beleven.

Investeer in De Eemhof
Bent u geïnteresseerd in dit mooie Nederlandse project? Of denkt u al enige tijd aan investeren? Meld u dan aan voor de informatie- en verkoopdagen op 25 en 26 oktober. Het team van Nederlandse, Belgische en Duitse vastgoedadviseurs is aanwezig in Center Parcs De Eemhof. U bent van harte welkom!