Nieuw: Center Parcs De Eemhof

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Na het verkoopsucces van de projecten: Port Zélande, Les Ardennes, Park Nordseeküste, Park Hochsauerland en Park Zandvoort, introduceren wij u ons nieuwste en zeer unieke investeringsproject Center Parcs De Eemhof.

Nieuwsbericht

Nieuw: Center Parcs De Eemhof

Na het verkoopsucces van de projecten: Port Zélande, Les Ardennes, Park Nordseeküste, Park Hochsauerland en Park Zandvoort, introduceren wij u ons nieuwste en zeer unieke investeringsproject Center Parcs De Eemhof. In een krappe twee jaar tijd zijn er circa 600 woningen aan particuliere investeerders verkocht in onze investeringsprojecten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Inmiddels zijn de cottages op de parken van Center Parcs Port Zélande, Center Parcs Les Ardennes en Center Parcs Park Nordseeküste volledig vernieuwd. En wordt er momenteel nog hard gewerkt aan de totale revitalisatie van de cottages en de centrale faciliteiten op de parken Center Parcs Zandvoort en Center Parcs Park Hochsauerland.

Vanaf mei 2019 worden 300 van de 651 cottages op Center Parcs De Eemhof te koop aangeboden aan particuliere beleggers. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Center Parcs De Eemhof? Schrijf u dan in als geinteresseerde voor dit project! Bij Center Parcs bent u verzekerd van een solide investering, met Center Parcs als uw enige huurder en geniet u van zorgeloos beheer van uw investering zonder onverwachte kosten. En dat 15 jaar lang!

Toplocatie aan het Eemmeer
Center Parcs De Eemhof, het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs, wordt vanaf eind december 2019 volledig gemoderniseerd. Het populaire park combineert alles wat bij een typisch Center Parcs vakantiepark hoort en biedt nog meer: een toplocatie direct gelegen aan het Eemmeer, op slechts 45 autominuten van Utrecht en Amsterdam, het beste, mooiste en veiligste zwembad van Nederland (bron: ANWB) en uiteraard de cottages die na renovatie voldoen aan de hedendaagse vraag naar luxe en comfort. Naast de woningen worden ook de centrale voorzieningen en de openbare ruimten gemoderniseerd.

De vakantiewoningen
Het park bestaat uit 651 vakantiewoningen, waarvan 300 eenheden inclusief ruime kavels op eigen grond, vanaf mei 2019 aan particuliere beleggers verkocht zullen worden. De cottages zijn er in de verschillende luxe niveaus: Comfort, Premium en VIP en zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. De cottages zijn beschikbaar vanaf €179.000,- k.k. incl. inventaris en excl. BTW.

Lancering
De start van de verkoop van Center Parcs De Eemhof vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Bent u geïnteresseerd geraakt in dit unieke Nederlandse project? Meld u nu aan om als eerste up-to-date te blijven.

Inschrijven voor dit project           Contact opnemen