Nieuw verkoopevenement Park Zandvoort op 6 & 7 juli

Nieuwsbericht

Nieuw verkoopevenement Park Zandvoort op 6 & 7 juli

Na het daverende succes van het eerste verkoopevenement, waar meer dan 100 cottages verkocht werden, is de tweede al gepland. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli zijn wij aanwezig op Center Parcs Park Zandvoort om u van alle informatie te voorzien omtrent het investeren in een cottage op dit prachtige park.

Waar:                                                                  Wanneer:
Center Parcs Strandhotel Zandvoort              Vrijdag 6 juli van 12:00 tot 19:00 uur
Trompstraat 2                                                      Zaterdag 7 juli van 10:00 tot 17:00 uur
2041 JB Zandvoort

Aanmelden!

Typen cottages
De cottages zijn er in de verschillende luxe niveaus: Comfort, Premium en VIP en zijn geschikt voor 2 tot 18 personen. Deze cottages krijgen een geheel nieuwe uitstraling die past bij het vakantie- en strandgevoel dat bij de badplaats hoort.

Volledige modernisering
Vanaf januari 2019 wordt het gehele park gerenoveerd. Hierdoor voldoet het park aan de hedendaagse vraag naar luxe en comfort en past het volledig binnen de natuurlijke omgeving van Zandvoort. Ook de centrale faciliteiten worden compleet vernieuwd. De Market Dome, Aqua Mundo en Action Factory worden qua activiteiten grondig uitgebreid. Zo wordt er in de Aqua Mundo een bijna 100 meter lange wildwaterrivier toegevoegd en wordt het activiteiten programma van de Action Factory volledig vernieuwd, zodat jong en oud veel plezier kunnen beleven.

Investeer in Zandvoort
Bent u geïnteresseerd geraakt in dit mooie Nederlandse project? Of denkt u al enige tijd aan investeren? Schrijf u dan via het onderstaande formulier in voor het verkoopevenement van 6 en 7 juli!