Nog slechts 5 cottages te koop op Center Parcs Park Eifel

Nieuwsbericht

Nog slechts 5 cottages te koop op Center Parcs Park Eifel

Center Parcs Park Eifel. Het park omvat 440 cottages, gelegen in een bijzonder vulkaanlandschap in het Duitse Gunderath, vlakbij de Nürburgring en de Moezel.

Met een investering van circa 60 miljoen euro is het park volledig gemoderniseerd waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park vernieuwd is. Hierbij sluit Center Parcs aan bij de laatste trends op toeristisch gebied met keuzes voor meer comfort en luxe. Sinds eind mei 2023 is het volledig vernieuwde Center Parcs Park Eifel weer open voor haar gasten.

Verkoop Park Eifel zeer succesvol!
De verkoop op Center Parcs Park Eifel is zeer succesvol verlopen. Inmiddels zijn 435 van de 440 cottages verkocht. Heeft u nog interesse in een vastgoedinvestering op Park Eifel? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze vastgoedadviseurs. Zij informeren u graag over de laatste 5 cottages in verkoop en adviseren u indien gewenst over uw persoonlijke investeringsmogelijkheden.

Verkoop- en bezichtigingsdag 16 maart a.s.
Op zaterdag 16 maart a.s. heeft u de mogelijkheid om het park, de vernieuwde faciliteiten en een (aantal) nieuwbouw cottages te bezichtigen. Onze vastgoedadviseurs zijn die dag ook op het park aanwezig en informeren u graag over het park en de beschikbare cottages.

Komt u ook zaterdag 16 maart naar Center Parcs Park Eifel? Meld u dan aan via onderstaande knop. Wij ontmoeten u graag.

Aanmelden

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs