Start van de laatste fase renovatie in Center Parcs Park Nordseeküste

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Deze week is begonnen met de renovatie van de laatste vakantiehuizen en appartementen in Center Parcs Park Nordseeküste. Het eerste gedeelte van het park is tijdens de renovatie om veiligheidsredenen gesloten en daardoor niet toegankelijk voor parkbezoekers.

Nieuwsbericht

Start van de laatste fase renovatie in Center Parcs Park Nordseeküste

Deze week is de renovatie van de laatste vakantiehuizen en appartementen in Center Parcs Park Nordseeküste begonnen. Het eerste gedeelte van het park is tijdens de renovatie om veiligheidsredenen gesloten en daardoor niet toegankelijk voor parkbezoekers. Ongeveer 170 vakantiehuizen in het tweede deel van het park, evenals een deel van de appartementen, blijven beschikbaar en verwelkomen de vakantiegasten van het park. Het is de bedoeling om de bouwwerkzaamheden in het eerste deel halverwege maart af te ronden. De resterende appartementen zijn uiterlijk eind april gerenoveerd en opnieuw beschikbaar voor verhuur.

De eerste 172 vakantiehuizen en appartementen evenals het 4-sterren hotel van Park Nordseeküste zijn succesvol gerenoveerd en opnieuw ontworpen in 2017. De vakantiegasten zijn erg enthousiast en beleggers zijn ook blij met hun regelmatig betaalde huurinkomsten.

Op 17 en 18 februari 2018 hebben wij ons laatste verkoopweekend in dit Center Parcs park gepland. Schrijf u in voor dit evenement en bespreek de mogelijkheden met één van onze vastgoedadviseurs. Ontdek welke investering het beste bij u past!

Inschrijven