Vakantiewoningen Center Parcs Park Zandvoort in razend tempo uitverkocht!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvoort zijn binnen één jaar tijd allemaal verkocht. “De snelheid overtrof alle verwachtingen”, aldus Hummel. Vorig jaar mei 2018 startte Center Parcs met de verkoop van de 428 cottages en centrale faciliteiten op vakantiepark Zandvoort, tot op dat moment in handen van Lapidus Holding van vastgoedbelegger Klaas Hummel.

Nieuwsbericht

Vakantiewoningen Center Parcs Park Zandvoort in razend tempo uitverkocht!

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvoort zijn binnen één jaar tijd allemaal verkocht. “De snelheid overtrof alle verwachtingen”, aldus Hummel.

Vorig jaar mei 2018 startte Center Parcs met de verkoop van de 428 cottages en centrale faciliteiten op vakantiepark Zandvoort, tot op dat moment in handen van Lapidus Holding van vastgoedbelegger Klaas Hummel.

300 aan particulieren verkocht
Met de verkoop is geld vrijgemaakt voor een grootschalige renovatie van het park en de faciliteiten. Voormalig eigenaar Klaas Hummel is tevreden over de verkopen: “Het is een fantastisch vakantiepark, dat door deze renovatie nog aantrekkelijker wordt, zowel voor huurders als investeerders. Daarom zijn de huisjes in korte tijd ook vrijwel volledig uitverkocht”.

In Zandvoort zijn er totaal ruim 300 cottages aan particulieren verkocht. Daarnaast werd eind vorig jaar al bekend dat het hotel, de centrale voorzieningen en 120 vakantiewoningen op het park waren verkocht aan Zeeland Investment Beheer.

In Park Zandvoort is het hotel inmiddels volledig vernieuwd, wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe wildwaterbaan en is de vernieuwing van de cottages in volle gang.

Renovatie
“Dit gaat veel verder dan een renovatie. De cottages worden zowel van binnen als buiten volledig onder handen genomen, tot de dakpannen aan toe”, aldus Enrico de Koster van Groupe PVCP, waar Center Parcs onderdeel van uitmaakt. Nu de verkopen in Zandvoort vrijwel volledig zijn afgerond (er zijn alleen nog enkele 10-persoons ‘VIP’ cottages van €550.000 te koop) richt De Koster zijn aandacht op cottages van Groupe PVCP op vakantiepark ‘De Eemhof’, waar de verkopen recent van start zijn gegaan.

Rendement van bijna 5% 
“Over aandacht hebben we wederom niet te klagen, in het eerste weekend werden er al 50 cottages verkocht. Het is een zeer compleet vakantiepark, op een centrale locatie dichtbij Amsterdam, dus de aandacht hiervoor verrast ons niet”. Hier wordt investeerders een jaarlijks geïndexeerd ‘triple netto rendement’ van 4,75% geboden, voor een periode van 15 jaar.

Momenteel bereidt Zandvoort zich op de komst van de Grand Prix volgend jaar waarbij stevig in de bestaande infrastructuur zoals de toegangswegen als de spoorverbinding wordt geïnvesteerd. Naar verwachting zullen de races circa 300.000 toeschouwers trekken.

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs