Wij wensen u een fijne zomer toe!

Afbeelding
gezellig-borrelen-aan-het-water
De zomer kan nu echt beginnen!
Nieuwsbericht

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Afgelopen weekend is de zomervakantie officieel gestart voor het midden van Nederland. De komende weken volgen het zuiden en het noorden van het land. De parken van Center Parcs zijn klaar om hun gasten te ontvangen en met de Zomer Hotspots maken ze het voor een brede doelgroep erg interessant om op de parken te verblijven en nieuwe herinneringen te maken. De bezettingsgraad is op alle parken alweer gestegen tot het niveau voor de coronacrisis!

Vanuit de Center Parcs Vastgoed kijken wij terug op een mooie 1e helft van 2023. In mei is het compleet vernieuwde Park Eifel in Duitsland heropend en eind juni heeft Limburgse Peel de renovatie van 500 cottages afgerond. Een paar fantastische mijlpalen!

Bekijk de vernieuwingen
Bent u benieuwd naar het eindresultaat van Park Eifel en Limburgse Peel? Bekijk dan de foto's die Center Parcs van de vernieuwde cottages heeft gemaakt.

Foto's Park Eifel      Foto's Limburgse Peel

Ook tijdens de zomervakantie staan we voor u klaar!
Heeft u in de zomermaanden vragen over uw huidige investering, wilt u investeren in één van de laatste nieuwbouwcottages op Park Eifel of heeft u interesse in de nieuwe investeringskans via onze partner Beaureale Investments? Onze adviseurs zijn ook tijdens de zomermaanden u graag van dienst!

Nieuwe investeringskans
Via onze partner Beaureale Investments is het vanaf nu mogelijk te investeren in Center Parcs Park Eifel door te participeren in het BRI CP Eifel fonds. Het Fonds investeert in de volledig vernieuwde centrale faciliteiten inclusief wegen, terreinen, groenvoorzieningen en 33 nieuw gebouwde cottages op Center Parcs Park Eifel door middel van het verstrekken van een hypothecaire lening.

Kenmerken

  • 6,0% tot 8,5% rente op jaarbasis
  • Keuze looptijd: 6, 12 en/of 15 jaar
  • Fondswaarde / uitgifte: € 9.500.000,-
  • Minimale deelname: € 100.000,-
  • Ruim 25% van het fonds reeds gevuld!

Interesse?
Meld u aan via onderstaande knop voor meer informatie over het BRI CP Eifel investeringsfonds en/of maak een persoonlijke afspraak met één van de Adviseurs Vermogen. Zij informeren u inhoudelijk over het fonds en kunnen, indien gewenst, de inschrijvingsprocedure samen met u doorlopen. Let op: Slechts beperkte beschikbaarheid. Deelname is mogelijk tot uiterlijk begin augustus 2023.

Meer informatie

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs