Kerntaken en cijfers

De Groupe

In de vastgoed- en toeristische sector, is Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs één van de meest toonaangevende ondernemingen in de sector. De Groupe is vandaag de dag de officiële Europese leider in het beheer van vakantieparken. Center Parcs Vastgoed, als onderdeel van de Groupe, heeft zich de afgelopen vijf jaar gespecialiseerd in de verkoop van vakantiewoningen in Nederland, België en Duitsland

Afbeelding
Investeren met vaste huuropbrengsten

De perfecte combinatie

We beheren de hele keten

Door de combinatie van vakkennis op het gebied van toerisme en vastgoedbeheer, al meer dan 50 jaar, beheerst Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs de hele keten: vanaf het ontwerp van een project, het zoeken naar bouwgrond, de financiering, de bouw en de financiële opzet, tot aan de verkoop aan particulieren of investeerders en het beheer van de verhuur. 

Een stevig fundament

De groep ontwikkelt nieuwe producten en activiteiten die perfect aansluiten bij de verwachtingen van de markt. Voor onze investeerders zorgt deze geïntegreerde combinatie van beide activiteiten voor een stevig fundament. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs staat garant voor zowel de kwaliteit van de vestigingsplaats, de architectuur én duurzaamheid als voor een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met hoge bezettingsgraden.

We nemen de zorgen uit handen

Duizenden particuliere en professionele investeerders kiezen daarom voor een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Voor beide doelgroepen beheren wij de volledige (vastgoed) portefeuille. Dit neemt de zorgen uit handen en u weet precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.