Cottage 715

Center Parcs Limburgse Peel

Afbeelding
Limburgse Peel
Afbeelding
Limburgse Peel
Afbeelding
Limburgse Peel
Plattegrond

Center Parcs Limburgse Peel

Het park Center Parcs Limburgse Peel is een vakantiepark met 500 cottages. Limburgse Peel is gelegen in America, nabij het nationale park 'De Groote Peel'. Dit is een favoriete locatie voor vakantiegangers die houden van wandel- en fietstochten door de prachtige natuurlijke Limburgse omgeving. Ook de vele sport- en recreatieve faciliteiten, zoals de badminton-, golf- en bowlingbanen, sauna en Aqua Mundo trekken het hele jaar door gasten.

Center Parcs investeert ruim 12 miljoen euro in de refurbishment van het gehele vakantiepark. In 2017 heeft reeds een vernieuwing van de binnenzijde van de cottages plaatsgevonden en in januari 2022 is gestart met de make-over van de buitenzijde. Hierbij sluit Center Parcs aan bij de laatste trends op toeristisch gebied met keuzes voor meer comfort, luxe en duurzaamheid. Naast de accommodaties worden ook de centrale faciliteiten en groenvoorziening op het park vernieuwd.

De kenmerken:

  • 7-persoons Comfort cottage (type Anjer)
  • Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien
  • Woonkamer met open keuken
  • Badkamer met ligbad en douche 
  • 4 slaapkamers

Let op: de weergegeven beelden zijn van een vergelijkbare 7-persoons Comfort cottage. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedragen (voor zover van toepassing) exclusief BTW. Overdracht onder toepassing van artikel 37d Wet OB.

Waarom investeren in Center Parcs Vastgoed?

  • Een tastbare investering
  • Weten waar uw geld naartoe gaat
  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd één contactpersoon
Lees verder

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van ruim 50 jaar kennis en ervaring. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten.

Lees verder

Direct contact?

Wanneer u direct één van onze vastgoedadviseurs wilt spreken kunt u 7 dagen per week contact opnemen via: +31(0)10 - 498 98 00. Wij staan u graag te woord!

Interesse in Cottage 715
op Center Parcs Limburgse Peel?

Vul hier uw gegevens in