Appartement 070 Eemhof

Center Parcs Marina De Eemhof

Afbeelding
Center Parcs Marina De Eemhof
Afbeelding
Center Parcs Marina De Eemhof
Afbeelding
Center Parcs Marina De Eemhof

Center Parcs Marina De Eemhof

Marina De Eemhof maakt onderdeel uit van Center Parcs De Eemhof en bestaat in totaal uit 100 luxe appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het appartementencomplex is gebouwd in “Port Grimaud stijl” en straalt hiermee een stukje Franse Riviera uit. Het interieur van de waterfront suites zijn voorzien van alle luxe, zoals een badkamer met Finse sauna en whirlpool. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de deinende jachten in de Marina en op het weidse Eemmeer, waar watersporters zich uitleven.

Deze appartementen zijn bijzonder interessant als beleggingsobject waarbij het appartement langjarig is verhuurd aan Center Parcs. Tezamen met het naastgelegen 5 sterren vakantiepark Center Parcs De Eemhof en haar vele voorzieningen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad.

De kenmerken:

  • 12-persoons VIP appartement
  • Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien
  • Woonkamer en 6 slaapkamers
  • 3 badkamers met douche, waarvan 1 extra uitgerust met sauna en bruisbad

Dit appartement wordt aangeboden met een variabele huurovereenkomst, waarbij de prognose huurinkomsten voor 2025 ca. € 40.178,- bedraagt.

Wilt u het appartement bezichtigingen, maak dan een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.

Bedragen (voor zover van toepassing) exclusief BTW. Overdracht onder toepassing van artikel 37d Wet OB.

Waarom investeren in Center Parcs Vastgoed?

  • Een tastbare investering
  • Weten waar uw geld naartoe gaat
  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd één contactpersoon
Lees verder

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van ruim 50 jaar kennis en ervaring. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten.

Lees verder

Direct contact?

Wanneer u direct één van onze vastgoedadviseurs wilt spreken kunt u 7 dagen per week contact opnemen via: +31(0)10 - 498 98 00. Wij staan u graag te woord!

Interesse in Appartement 070 Eemhof
op Center Parcs Marina De Eemhof?

Vul hier uw gegevens in