Cottage 269

Center Parcs Park Eifel

Afbeelding
Elster
Afbeelding
Park Eifel
Afbeelding
Park Eifel

Center Parcs Park Eifel

Center Parcs Park Eifel. Het park omvat 440 cottages, gelegen in een bijzonder vulkaanlandschap in het Duitse Gunderath, vlakbij de Nürburgring en de Moezel.

Met een investering van circa 60 miljoen euro is het park volledig gemoderniseerd waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park vernieuwd is. Hierbij sluit Center Parcs aan bij de laatste trends op toeristisch gebied met keuzes voor meer comfort en luxe. Sinds eind mei 2023 is het volledig vernieuwde Center Parcs Park Eifel weer open voor haar gasten.

De kenmerken:

  • Comfort cottage voor 6 personen (type Elster)
  • Gezellig ingerichte woonkamer met toegang tot het terras
  • Open keuken met inbouwapparatuur
  • Badkamer met wastafel en douche

Deze cottage wordt aangeboden met een vaste huurovereenkomst, waarbij de jaarlijks gegarandeerde huurinkomsten € 8.426,- bedragen (prijspeil 2025, geïndexeerd). 

Let op: de weergegeven beelden zijn van een vergelijkbare 6-persoons Comfort cottage. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedragen (voor zover van toepassing) exclusief BTW. Overdracht onder toepassing van artikel 15A Wet OB.

Waarom investeren in Center Parcs Vastgoed?

  • Een tastbare investering
  • Weten waar uw geld naartoe gaat
  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd één contactpersoon
Lees verder

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van ruim 50 jaar kennis en ervaring. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten.

Lees verder

Direct contact?

Wanneer u direct één van onze vastgoedadviseurs wilt spreken kunt u 7 dagen per week contact opnemen via: +31(0)10 - 498 98 00. Wij staan u graag te woord!

Interesse in Cottage 269
op Center Parcs Park Eifel?

Vul hier uw gegevens in