Investeren in een vakantiehuis

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Investeren in een vakantiehuis

Heeft u altijd al willen investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark? Maar is het er tot op heden niet van gekomen, omdat u niet over de benodigde expertise beschikt? Benader dan Center Parcs Vastgoed, waar uw zorgen uit handen worden genomen. Met vakkennis in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management weten wij precies wat uw investering op lange termijn oplevert. Zo kunt u investeren in een recreatiewoning of vakantiewoning onder begeleiding van experts en ontdekt u welke voordelen een vakantiewoning als investering kan opleveren.

Zandvoort

Investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark: hoe werkt dat?

Het is logisch dat u meer wilt weten over onze werkwijze en de voordelen van een vakantiewoning als investering, voordat u start met investeren in een vakantiehuis. Bekijk allereerst het uiteenlopende aanbod aan projecten in Nederland, België en Duitsland van Center Parcs Vastgoed. Dankzij de handige filtermogelijkheden vindt u eenvoudig een recreatiewoning die voldoet aan uw wensen.Daarna koopt u deze woning en verhuurt u deze weer aan Center Parcs. In de huurovereenkomst wordt vastgelegd dat het vakantiehuis uw eigendom blijft en u een vast rendement ontvangt: 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Onze experts leggen u graag uit hoe een investering in een vakantiewoning precies in zijn werk gaat.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Profiteer van nog meer voordelen als u gaat investeren in een recreatiewoning

Naast dat u een vast rendement ontvangt voor uw vakantiewoning als investering, profiteert u van nog meer voordelen als u gaat investeren in een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed, namelijk:

  • U ontvangt van begin tot eind professionele en persoonlijke begeleiding.
  • De investering in uw vakantiehuis is zorgeloos qua beheer en is onderhoudsvrij.
  • U sluit een langjarig huurcontract van circa vijftien jaar af.

Uw vakantiehuis weer verkopen

De verkoop van uw vakantiehuis is net zo’n belangrijk onderdeel als het investeren van geld in vastgoed zelf. Daarom zijn onze vastgoedadviseurs u bij deze fase ook van dienst. Tijdens het verkoopproces wordt u professioneel begeleid en volledig ontzorgd. Met een breed netwerk van maar liefst 70.000 potentiële kopers door heel Europa vinden we samen snel een nieuwe eigenaar!

Laat uw wensen omtrent het investeren in een vakantiehuis definiëren

Wilt u slim investeren in een vakantiehuis of recreatiewoning op een vakantiepark in binnen- of buitenland? Dan helpen wij u graag verder met het definiëren van uw wensen en doelen. Maak hiervoor een afspraak op ons kantoor, bij u thuis of op een andere locatie. Wilt u onze investeringsprojecten van dichtbij bekijken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze informatie- en verkoopdagen en ontdek de investeringsmogelijkheden. Voor vragen over investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark kunt u ons ook altijd bellen. Samen kijken we naar de beste vakantiewoning als investering voor uw doeleinden!