Investeren in een vakantiehuis

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Investeren in een vakantiehuis

Heeft u altijd al willen investeren in een vakantiehuis? Maar is het er tot op heden niet van gekomen, omdat u niet over de benodigde expertise beschikt? Benader dan Center Parcs Vastgoed, waar uw zorgen uit handen worden genomen. Met vakkennis in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management weten wij precies wat uw investering op lange termijn oplevert.

Zandvoort

Hoe werkt het investeren in een vakantiehuis?

Het is logisch dat u meer wilt weten over de werkwijze, voordat u start met investeren in een vakantiehuis. Bekijk allereerst het uiteenlopende aanbod vakantiewoningen in Europa van Center Parcs Vastgoed. Dankzij de handige filtermogelijkheden vindt u eenvoudig de recreatiewoning welke voldoet aan uw wensen. Daarna koopt u deze woning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. In de huurovereenkomst wordt vastgelegd dat het vakantiehuis uw eigendom blijft en u een vast rendement ontvangt: 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Profiteer van nog meer voordelen

Naast dat u een vast rendement ontvangt, profiteert u van nog meer voordelen als u gaat investeren in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed, namelijk:

  • U ontvangt van begin tot eind professionele en persoonlijke begeleiding.
  • De investering in uw vakantiehuis is zorgeloos qua beheer en is onderhoudsvrij.
  • U bent zeker van 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting.
  • U sluit een langjarig huurcontract van circa 15 jaar af.

Uw vakantiehuis weer verkopen

De verkoop van uw vakantiehuis is net zo’n belangrijk onderdeel als de investering zelf. Daarom zijn onze vastgoedadviseurs u bij deze fase ook van dienst. Tijdens het verkoopproces wordt u professioneel begeleid en volledig ontzorgd. Met een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers door heel Europa vinden we samen snel een nieuwe eigenaar!

Laat uw wensen en doelen definiëren

Wilt u investeren in een vakantiehuis in binnen- of buitenland? Dan helpen wij u graag verder met het definiëren van uw wensen en doelen. Maak hiervoor een afspraak op ons kantoor in Goes, bij u thuis of op een andere locatie. Onze investeringsprojecten van dichtbij bekijken? Breng dan eens een bezoek aan de informatie- en verkoopdagen en ontdek uw investeringsmogelijkheden. Voor vragen kunt u ook altijd bellen naar +31(0) 10 498 98 00.