Investeren in onroerend goed

huis

Investeren in onroerend goed is interessant

In tijden van lage spaarrentes en hoge belastingen die u betaalt over uw vermogen, is investeren in onroerend goed interessant. Echter is de nodige expertise vereist. Benader daarom eens Center Parcs Vastgoed. Met een veelzijdig aanbod recreatiewoningen door heel Europa die wij tot uw beschikking stellen, kunt u zorgeloos en veilig investeren met een doorlopende huuropbrengst. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de exploitatie en eventuele leegstand.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Investeren in onroerend goed met een vast rendement

Investeren in onroerend goed kan zorgen met zich meebrengen. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Daarom kiest u voor de professionele begeleiding van Center Parcs Vastgoed. Wij keren u altijd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u stipt de opbrengst van uw recreatiewoning. U sluit overigens een langjarig contract af, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw vastgoed en tegelijkertijd zekerheid op de langere termijn heeft.

Kiest u voor het buitenland of blijft u binnen Nederland?

Het is belangrijk dat u investeert in onroerend goed waar u achter staat. Wilt u bijvoorbeeld buiten Nederland investeren in onroerend goed? Dat is natuurlijk mogelijk bij Center Parcs Vastgoed. Met projecten in Frankrijk, Spanje, België en Duitsland vindt u de recreatiewoning waar u in wilt beleggen. Onze vastgoedadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u contact opneemt via +31(0) 10 498 98 00 of langskomt voor een afspraak. Ook raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze informatie- en verkoopdagen.