6 redenen om te investeren in recreatief vastgoed via Center Parcs Vastgoed

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Nieuwsbericht

6 redenen om te investeren in recreatief vastgoed via Center Parcs Vastgoed

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn. Hieronder worden de voordelen van het investeren via Center Parcs Vastgoed opgesomd:

Ruim 50 jaar kennis en ervaring

Ruim 50 jaar kennis en ervaring

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is al meer dan 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. Voor u als investeerder in een vakantiewoning betekent dat wij u hierdoor optimaal kunnen begeleiden in een winstgevend beleggingstraject. Wij garanderen u 100% kwaliteit en efficiëntie. Ruim 18.000 investeerders hebben ons dit vertrouwen al gegeven.

Professionele begeleiding

Professionele begeleiding

Door de combinatie van vakkennis op het gebied van toerisme en vastgoedbeheer beheerst Center Parcs Vastgoed de hele keten: vanaf het ontwerp van een project, het zoeken naar bouwgrond, de financiering, de bouw en de financiële opzet, tot aan de verkoop aan particulieren of investeerders en het beheer van de verhuur. 

Wij werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.
 

Langlopend huurcontract

Langlopend huurcontract

Als eigenaar heeft u een meerjarig contract met Center Parcs Vastgoed. De huurovereenkomsten worden vaak zelfs voor 15 jaar afgesloten. Zo hebt u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn.

Duizenden particuliere en professionele investeerders kiezen daarom voor een investering in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Voor beide doelgroepen beheren wij de volledige (vastgoed) portefeuille. 
 

Gegarandeerde huuropbrengst

Gegarandeerde huuropbrengst

Bij ons ontvangt u 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur + een percentage van de totale huuromzet.  Omdat Center Parcs Vastgoed een officiële huurgarantie afgeeft, ontvangt u uw huur stipt elk kwartaal. Zo kunt u uw rendement en inkomsten alvast inplannen voor de komende 15 jaar.

Zorgeloos beheer en onderhoud

Zorgeloos beheer en onderhoud

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

100% huuruitkering

100% huuruitkering

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u zorgeloos investeren in vakantiewoningen. U krijgt uw huuropbrengst uitgekeerd. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw woning.

Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schaden en verzekeringen. Center Parcs Vastgoed beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in recreatief vastgoed. Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact opnemen