Banken verlagen de drempel voor negatieve rente

Negatieve rente, een item dat de laatste tijd vaak in de media verschijnt. Het betekent in feite dat u geld betaalt over uw spaargeld. U betaalt dus rente aan de bank om te mogen sparen in plaats van dat u rente krijgt over het spaargeld. Bij diverse banken in Nederlands is dit al het geval en per 1 juli 2021 verlaagt zowel ING als ABN Amro de drempel voor de negatieve rente.

Afbeelding
Limburgse Peel
Nieuwsbericht

Banken verlagen de drempel voor negatieve rente

Negatieve rente, een item dat de laatste tijd vaak in de media verschijnt. Het betekent in feite dat u geld betaalt over uw spaargeld. U betaalt dus rente aan de bank om te mogen sparen in plaats van dat u rente krijgt over het spaargeld. Bij diverse banken in Nederland is dit al het geval en per 1 juli 2021 verlaagt zowel ING als ABN Amro de drempel voor de negatieve rente.

Voor rekeningen met een saldo boven de € 100.000 rekent ING een rente van -0,50% voor het saldo boven € 100.000.
Bij ABN Amro lag de drempel op € 500.000,-, maar deze wordt per 1 juli verlaagd naar € 150.000,-. Ook zij rekenen een negatieve rente van -0,50%.

Vanwege de negatieve rente en de historisch lage hypotheekrente, is het wellicht voor u nu hét moment om een vastgoed investering te overwegen. 
Wanneer u de aankoop van een recreatiewoning (deels) financiert profiteert u van het hefboomeffect, wat resulteert in een hoger rendement op uw investering!

Voor ons project Center Parcs Limburgse Peel hebben we een interessant financieringsarrangement, waarbij u al kunt investeren vanaf € 40.000,- eigen vermogen.
Het is dus zeker de moeite om een afspraak te maken, onze vastgoedadviseurs kijken graag samen met u welk investering het beste bij u past.

Meer informatie over Limburgse Peel

Bekijk het beschikbare aanbod