Belgen investeren volop in Frans vastgoed

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Elk jaar publiceert BNP Paribas International Buyers een studie met de analyse van de kopersmarkt in Frankrijk. Belgen hebben de grootste interesse in het investeren in vastgoed in Frankrijk.

Nieuwsbericht

Belgen investeren volop in Frans vastgoed

Elk jaar publiceert BNP Paribas International Buyers een studie met de analyse van de kopersmarkt in Frankrijk. In de 10de editie van dit onderzoek is de grote winnaar: België! In 2017 werd er een totaal van 8 miljard euro geïnvesteerd in Frans vastgoed. Hiervan is 18,4% van de transacties door Belgische investeerders gedaan. Dat is een stijging van 21% t.o.v. het jaar ervoor. Dit is de grootste stijging in 2017. Zelfs Groot-Brittannië die op nr. 1 staat, net voor België, kent met zijn 25,9% een kleinere stijging in transacties. Op nr. 3 staat Zwitserland met 8,1%, vervolgens Duitsland en Italië met 7%, Nederland met 5,5% en de VS met 3%.

Populaire regio’s
Specifiek is in de vastgoedsector de regio rond Parijs - Île-de-France het meest populair onder Belgen. Dit is dan ook de nummer 1 toeristische bestemming ter wereld met meer dan 33 miljoen bezoekers in 2017. Enkele kilometers buiten de hoofdstad bevindt zich ons splinternieuwe park Villages Nature Paris®. Dit unieke en duurzame concept van Pierre & Vacances – Center Parcs ontwikkeld in samenwerking met Euro Disney S.C.A strekt zich uit over 180 hectaren en biedt u vele recreatieve- en vrije tijdsactiviteiten. Het Aqualagon (het grootste overdekte waterpark in Europa), les Jardins Extraordinaires of la Forêt des Légendes zijn enkele voorbeelden.

Investeren bij Center Parcs Vastgoed
Als Belg investeren in Frans recreatief vastgoed kunt u gebruik maken van Franse fiscale voordelen. Word eigenaar van een volledig bemeubelde woning en wij verzekeren u een gegarandeerd rendement die u per kwartaal ontvangt. Center Parcs wordt is de enige huurder van uw eigendom. Zo heeft u, naast dat het een investering is zonder risico, ook geen omkijken naar al het beheer en onderhoud van uw woning. Dit doet Center Parcs voor u. Als eigenaar in Villages Nature Paris geniet u van exclusieve kortingen tijdens uw bezoek aan Disneyland Paris® of tijdens uw verblijf in de Disney®-hotels. Kies voor het beste van twee werelden! 

Wilt u alles weten over een dergelijke vorm van investeren of wilt u onze Franse projecten beter leren kennen? Neem contact op met een van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past!

Ik wil meer informatie!                             Ontdek onze projecten in Frankrijk